Manolo Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Witam, chcialem zapytac czy wie ktos moze jaka jest procedura odwolania w ambasadzie od nie przyznania przez konsula wizy turustycznej, co trzeba konkretnie tam napisac, jak najlepiej umotywowac i jakie dokumenty zalaczyc?
KaSicZkA Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Hej cos mi sie wydaje ze juz na ten temat byly jakies posty to sobie poczytaj http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5901 pzdr:)
KaSicZkA Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 ahahah loool nie zczailam :shock: ze o to wczesniej tez pytales Ty hehe to w woli sprostowania :wink: bey;p
Manolo Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 No wlanie to bylem ja ale ze tam sie nic nie wyjasnilo to zapytalem tutaj;) To co nikt nigdy nie mial z tym doczynienia?
karina Napisano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2006 No wlanie to bylem ja ale ze tam sie nic nie wyjasnilo to zapytalem tutaj;) To co nikt nigdy nie mial z tym doczynienia? Wiele osob mialo z tym do czynienia, jednak kazda sytuacja jest inna i w kazdym przypadku mozna dolaczac inne dokumenty. Nie ma sztywnego wzoru jak robic odwolanie badz co konkretnie dolaczac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.