Manolo Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Witam, chcialem zapytac czy wie ktos moze jaka jest procedura odwolania w ambasadzie od nie przyznania przez konsula wizy turustycznej, co trzeba konkretnie tam napisac, jak najlepiej umotywowac i jakie dokumenty zalaczyc?
KaSicZkA Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Hej cos mi sie wydaje ze juz na ten temat byly jakies posty to sobie poczytaj http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5901 pzdr:)
KaSicZkA Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 ahahah loool nie zczailam :shock: ze o to wczesniej tez pytales Ty hehe to w woli sprostowania :wink: bey;p
Manolo Posted June 2, 2006 Author Report Posted June 2, 2006 No wlanie to bylem ja ale ze tam sie nic nie wyjasnilo to zapytalem tutaj;) To co nikt nigdy nie mial z tym doczynienia?
karina Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 No wlanie to bylem ja ale ze tam sie nic nie wyjasnilo to zapytalem tutaj;) To co nikt nigdy nie mial z tym doczynienia? Wiele osob mialo z tym do czynienia, jednak kazda sytuacja jest inna i w kazdym przypadku mozna dolaczac inne dokumenty. Nie ma sztywnego wzoru jak robic odwolanie badz co konkretnie dolaczac.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.