agness Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Witam Wszystkich wyjezdzajacych do USA. Najwazniejsza rzecza w Usa na poczatku jest posiadanie telefonu z amerykanskim numerem. Szukajac pracy w USA musisz zostawic potencjalnemu pracowdawcy swoj numer kontaktowy. Mam do sprzedania karte startowa predaid w sieci T-mobile. Numer jest aktywny do sierpnia 2006. Pozniej mozna przedluzyc waznosc kolejnym doladowaniem telefonu. Na karcie pozostalo okolo 20 minut do wykorzystania. Do karty dodaje amerykanska komorke Nokia 6010 ( srebna, z kolorowym wyswietlaczem, o wymiarach 11cm na 5cm)Telefon jest dwuzakresowy i dziala tylko w Ameryce Polnocnej. Zestaw zawiera pudelko, instrukcje, gwarancje i zestaw sluchawkowy. Zapewniam wszytskich, ze siec T-mobile jest najtansza jezeli chodzi o prepaid. Wszedzie mozna dokupic karty doladowujace. Za $10 karta masz 30 minut do wykorzystania ( 50 min GC) karta przedluza waznosc o 1 miesiac Za $25 - 130minut (150 minut GC) przedluza waznosc o 3 miesiace Za $50 - 400minut (460 minut GC) przedluza o 3 miesiace Za $100 - 1000minut - przedluza waznosc konta o rok Ja doladowalam konto karta za 100$ w sierpniu 2005 i dzieki temu numer ejst aktywny przez rok, a poza tym stalam sie Gold Rewards Customer i przy kazdym nastepny doladowaniu dostaje wiecej minut Zaznaczylam to w nawiasach GC. Standarowa cena karty startowe z numerem telefonu i z 60 minutami na koncie kosztuje w USA $50 Taniej nie kupisz startera. Atutem mojej ofert jest telefon z amerykanska ladowarka, dziala przy napieciu 110 Volt Odradzalabym uzywanie polskiego telefonu z polska ladowarka poniewaz przy nizszym napieciu dwa razy dluzej sie laduje, pobiera duzo wiecej pradu, a w przyszlosci moze to zaszkodzic i zepsuc telefon. Poza tym trzeba kupic adapter bo wtyczki sie roznia. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt mailowy agatahh@o2.pl Jestem z Lublina, i jezeli ktos z tych okolic jest zainteresowany chetnie przekaze telefon z karta osobiscie. Pozdrawiam Agnieszka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolomeo Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 cześć jaest z lublina napisz do mnie na gg to się dogadamy:) 2675480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Za te cene mozna miec prawie dwa nowe zestawy telefon+karta sim+10$ do wygadania w Cingular. Drogo chcesz jak za uzywany telefon i karte sim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Za te cene mozna miec prawie dwa nowe zestawy telefon+karta sim+10$ do wygadania w Cingular. Drogo chcesz jak za uzywany telefon i karte sim. No i do tego Cingular ma zdecydowanie leprzy zasieg od T-mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agness Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 Hej, Ale w cingular masz mozliwosc zakupienia zestawu za minum $35 z beznadziejnym telefonem. I ta opcja jest mozliwa przy zakupach wylacznie przez internet. A koszt jedenej minuty w cingular to 25c. Jezeli chcesz kupic telefon z karta w salonie zaplacisz min. $$60. Ja osobiscie mialam telefon w cingular dwa lata temu i bylam niezadowolona poniewaz "zjadalo" mi za duzo minut. Dlatego tez w tamtym roku kupilam telefon w t-mobile, ktory jest duzo lepsza siecia i przede wszytskim tansza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Hej,Ale w cingular masz mozliwosc zakupienia zestawu za minum $35 z beznadziejnym telefonem. I ta opcja jest mozliwa przy zakupach wylacznie przez internet. A koszt jedenej minuty w cingular to 25c. Jezeli chcesz kupic telefon z karta w salonie zaplacisz min. $$60. Ja osobiscie mialam telefon w cingular dwa lata temu i bylam niezadowolona poniewaz "zjadalo" mi za duzo minut. Dlatego tez w tamtym roku kupilam telefon w t-mobile, ktory jest duzo lepsza siecia i przede wszytskim tansza. Ale t-mobile nie wszedzie dziala, praktycznie poza metropoliami nie ma zasiegu, tak wiec napewno bym nie polecal t-mobile dla kogos kto nie bedzie pracowal w NYC i NJ. Wielu znajomych mialo t-mobile w NJ i po przeprowadzce do Pensylvanii musieli zmienic t-mobile na Cingular, Verizon czy nawet Nextel. No i ten Twoj telefon tez nie jest zadnym cudem techniki wiec nie przesadzaj. No na koniec ten sam telefon co Twoj kosztuje teraz nowka w sklepie $49.99 wiec 150zl wg mnie to zdzieranie kasy z niewiedzacych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 cześć jaest z lublina napisz do mnie na gg to się dogadamy:) 2675480 Odradzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
floorek Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Akurat jest jakiś aktywny temat o telefonach to napiszę: Hm błądze po stronie cingular'a i nie mogę doszukać się możliwych prepaidów. Jakie telefony są do nich przeznaczone oraz ceny. Chcę zamówić jakiś pakiet dla 4 osób z 4 telefonami. Gdzie można się o czymś takim dowiedzieć? Udało się komuś z Was kupić telefon na ebayu? Interesuję się tym trochę ostatnio i widzę że telefon jest dosyć mało jak na całe USA a zainteresowanie bardzo duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Hej,Ale w cingular masz mozliwosc zakupienia zestawu za minum $35 z beznadziejnym telefonem. I ta opcja jest mozliwa przy zakupach wylacznie przez internet. A koszt jedenej minuty w cingular to 25c. Jezeli chcesz kupic telefon z karta w salonie zaplacisz min. $$60. Ja osobiscie mialam telefon w cingular dwa lata temu i bylam niezadowolona poniewaz "zjadalo" mi za duzo minut. Dlatego tez w tamtym roku kupilam telefon w t-mobile, ktory jest duzo lepsza siecia i przede wszytskim tansza. Kazdy, kto poleci do USA umie tez zamowic cos na internecie! Za to w Cingular PrePaid za 1$ dziennie mozesz miec bez limitu rozmowy do abonentow sieci Cingular i AT&T . W Tmobile tego nie masz! Ja osobiscie mialem Tmobile rok temu i strasznie bylo z zasiegiem poza NY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Hej,Ale w cingular masz mozliwosc zakupienia zestawu za minum $35 z beznadziejnym telefonem. I ta opcja jest mozliwa przy zakupach wylacznie przez internet. A koszt jedenej minuty w cingular to 25c. Jezeli chcesz kupic telefon z karta w salonie zaplacisz min. $$60. Ja osobiscie mialam telefon w cingular dwa lata temu i bylam niezadowolona poniewaz "zjadalo" mi za duzo minut. Dlatego tez w tamtym roku kupilam telefon w t-mobile, ktory jest duzo lepsza siecia i przede wszytskim tansza. A ty sprzedajesz telefon przez internet czy w salonie hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.