gorin Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 mysle aby wziąść jakąś dobrą wódeczke do stanów i mam w barku pare dobrych buteleczek, mi. in. Pan Tadeusz, Chopin, i Sobieski, Słyszałem że przepisy pozwalają tylko na 1butle i karton papierosków, a jakbym wziął dwie? ma ktoś jakieś rady? no i jak jedną to którą wybrać z tych trzech, która w stanach sie bardziej widzi ? he rada nietypowa ale porządana pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 litosci zeby ten temat byl poruszany raz... ale to by;o juz setki razy..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 gorin 1 litre alkoholu tzn 2 butelki po 0.5 l Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 mój znajomy przewoził z 10 litrów w podręcznym... niezły typ co Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorin Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 hehe, no najchętniej wziąłbym wszystkie 3 flaszki, ale wolałbym nie mieć problemów z ich cleniem, czy w ostateczności mógłbym je poprostu "keep out" czyli wyrzucić i olać opłate celną? czy musiałbym płacić?? a moze do 3 butelek nikt sie nie przywali?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
micko Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Kiedys przewiozlem chyba z 10 butelek, meksior otworzyl torby pyta o co biega ja mu mowie ze to dla znajomych wioze bo chcieli sprobowac on sie zasmial powiedzial zebym za ostro nie popil zyczyl dobrej imprezy i tyle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozak Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Ja rok temu przewiozłem 3 butelki 0,7 w walizce i dwie 0,5 w podręcznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.