kubakj Napisano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2006 1. a moze chcialem specjalnie tak napisac, aby sie posmiac z wielkich ciulaczy ? 1. moze, ale watpie, walnales byka i jest Ci glupio madralo. :twisted: nie jest mi glupio, bo ja nie zwracam na bledy moje, ani czyjes. a madralo nie jestem, poprostu wiem co pisze, ale nietorzy chca swoja prawde naciagac ;D
pavel1975 Napisano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2006 nie jest mi glupio, bo ja nie zwracam na bledy moje, ani czyjes. a madralo nie jestem, poprostu wiem co pisze, ale nietorzy chca swoja prawde naciagac ;D a ja zwracam, szczegolnie jak ktos sie spina i absurdalny temat bierze na powaznie tow. kubakJ :twisted:
kubakj Napisano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2006 nie jest mi glupio, bo ja nie zwracam na bledy moje, ani czyjes. a madralo nie jestem, poprostu wiem co pisze, ale nietorzy chca swoja prawde naciagac ;D a ja zwracam, szczegolnie jak ktos sie spina i absurdalny temat bierze na powaznie tow. kubakJ :twisted: Chyba rodzice sluzyli w SB, bo uzywasz zwrotu starej daty drogi Towarzyszu. Do Kwasniewskiego i jego kolesi tak mozesz sie zwracac, ale nie do mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.