madziarka Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 czy ktos wie jak najtaniej kupic teraz bilet do Kanady??? Wszystkie linie lotnicze, na ktorych stronach sprawdzam oferuja przeloty w cenach od 3100 zl - no przeciez to jest chyba lekka przesada, czy ktos wie gdzie najlepiej szukac??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 to zalezy gdzie chcesz leciec i w jakim okresie czasu,jesli w najblizszych dniach to cena moze byc z dnia na dzien jeszcze wyzsza i radze kupowac jak najszybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekN Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 3,100 za bilet w dwie strony, to jest calkiem dobra cena, jak na lato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoria Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 czesc- mam nadzieje ze jeszcze nie kupiłas biletu :!: :!: nie martw sie ja tez nie dawno miałam taki problem- 2 dni temu kupiłam bilet... za mniej niz 3000 sama wiesz ze jak na ten okres to bardzooooo dobra cena podaje ci numer do biura w którym je kupiłam- wszystko mozna załatwic przez emaila 0297677111 dzwon i nawet sie nie zastanawiaj- im szybciej tym lepiej!!! a gdzie chesz leciec i kiedy - moze bedziemy leciała razem :wink: we dwójke to zawsze razniej daj znac jak wyszło z ty biletem Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekN Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 No, a dokad lecicie obie? Oplaty lotniskowe w Toronto sa o wiele wyzsze niz w innych miastach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.