peterman Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Witam! Jestem obecnie w dosyc dziwnej syuacji, mianowicie pisze wlasnie z NY, jestem na wizie turystycznej. Moj ojciec posiada GC. a;e ja niestety nie :? ... podobno jedyna droga do dostania GC jest sponsorowanie... i teraz moja seria pytan : - Gdzie lepiej zaczac sponsorowanie..tutaj czy w Polsce - Czy idzie rozpoczac tutaj sponsorowanie i jechac z powrotem do Polski - Gdzie nalezy sie zglosic i jakie miec dokumenty by rozpoczac sponsorowanie (dodam ze mam 17 lat, moze to w czyms pomoze) Z gory dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 peterman a kiedy Twoj Ojciec dostanie obywatelstwo Amerykanskie?bo tak to dlugo bedziesz musial czekac czy w USA czy tez w Polsce (w USA znow bedziesz musial miec legalny status). Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterman Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 obwyatelswo bedzie mial dopiero za 2 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.