charles.the.black Napisano 7 Września 2006 Zgłoś Napisano 7 Września 2006 Chcialbym sie dowiedziec gdzie najlepiej i najtamiej kupic sprzet gorski, mam namysli buty do wspinaczki i chodzenia, uprzaz i plecak. Jakie najlepsze firmy polecacie stanach?
aga_wrr Napisano 7 Września 2006 Zgłoś Napisano 7 Września 2006 Tez jestem ciekawa. Gdy znajoma chinka dowiedziala sie, ze szukam (glownie ciuchow) w gart sport poleicla mi: http://www.rei.com/stores/index.jsp Niestety nie mialam okazji skorzystac. Na jednej ze stron podrozniczych, ktos kiedys napisal, ze najtanszy sprzet jest na alasce :> Jak dotre do tej strony to podam zrodlo.
max321 Napisano 7 Września 2006 Zgłoś Napisano 7 Września 2006 REI ma dobry sprzet ale nie jest tani. Jak bedziesz w USA to patrz na przeceny w REI i wtedy kupoj. Dodatkowa zaleta REI ze jak lupisz tam to mozesz oddac do konca zycia:) maja przewaznie rzeczy firmowe i produkty REI, REI beda troche tansze ale tez sa ok, w zaleznosci co chcesz. Czasem maja tez wysprzedaz uzywanych rzeczy i zwrotow i wtedy mozna naprawde tanio tam kupic, ja poluje teraz na przecenione plastiki:)
katlia Napisano 8 Września 2006 Zgłoś Napisano 8 Września 2006 Eastern Mountain Sports jest tez dobry (ale nie tani.) Takze LL Bean. Nie wiem ile masz czasu, ale ja naprzyklad przymierzam sprzet czy buty w sklepie, a potem kupuje to samo w ebay albo amazon za znacznie nizsze ceny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.