charles.the.black Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Chcialbym sie dowiedziec gdzie najlepiej i najtamiej kupic sprzet gorski, mam namysli buty do wspinaczki i chodzenia, uprzaz i plecak. Jakie najlepsze firmy polecacie stanach?
aga_wrr Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Tez jestem ciekawa. Gdy znajoma chinka dowiedziala sie, ze szukam (glownie ciuchow) w gart sport poleicla mi: http://www.rei.com/stores/index.jsp Niestety nie mialam okazji skorzystac. Na jednej ze stron podrozniczych, ktos kiedys napisal, ze najtanszy sprzet jest na alasce :> Jak dotre do tej strony to podam zrodlo.
max321 Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 REI ma dobry sprzet ale nie jest tani. Jak bedziesz w USA to patrz na przeceny w REI i wtedy kupoj. Dodatkowa zaleta REI ze jak lupisz tam to mozesz oddac do konca zycia:) maja przewaznie rzeczy firmowe i produkty REI, REI beda troche tansze ale tez sa ok, w zaleznosci co chcesz. Czasem maja tez wysprzedaz uzywanych rzeczy i zwrotow i wtedy mozna naprawde tanio tam kupic, ja poluje teraz na przecenione plastiki:)
katlia Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Eastern Mountain Sports jest tez dobry (ale nie tani.) Takze LL Bean. Nie wiem ile masz czasu, ale ja naprzyklad przymierzam sprzet czy buty w sklepie, a potem kupuje to samo w ebay albo amazon za znacznie nizsze ceny.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.