palmofon Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 Hej. Wlasnie wrocilem z Newark i zwrocilem uwage na to ze w paszporcie nie mam wbitej zadnej informacji o powrocie (mam tylko pieczatke z wjazdu). Czy to normalne? Slyszalem tez ze warto jakis czas trzymac karty pokladowe z powrotu. To prawda? P.S. Zakochalem sie w NYC i w przyszlym roku chyba znow sie wybiore. Piekne miasto (szczegolnie Manhatan)
Jackie Napisano 11 Września 2006 Zgłoś Napisano 11 Września 2006 Wlasnie wrocilem z Newark i zwrocilem uwage na to ze w paszporcie nie mam wbitej zadnej informacji o powrocie (mam tylko pieczatke z wjazdu). Czy to normalne? Normalne. Trzeba tylko pilnować by oddać przy wyjeździe I-94. Slyszalem tez ze warto jakis czas trzymac karty pokladowe z powrotu. To prawda? Warto trzymać, bo jest Twój dowód na wyjazd z USA. P.S. Zakochalem sie w NYC i w przyszlym roku chyba znow sie wybiore. Piekne miasto (szczegolnie Manhatan)
palmofon Napisano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2006 No I-94 wyrwala mi babka z Lufthansy. Mam przez to pieknie pokancerowana karteczke w paszporcie po zszywce (wyglada jakby ktos przecial tepym nozem kartke )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.