Pemek33 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Siemka wszystkim strasznie się boje wizyty u konsula a to juz w przyszłym tygodnu dzisiaj dzwoniłem i juz tak szybko wizyta prosze mi powiedziec jak trzeba sie zachowywac ja wiem ze to zalezy od humoru konsula ale zawsze dobre odpowiedzi pomagaja z gory dzieki i pozdrawiam. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 odpowiadac na pytania,usmiechac sie i mowic prawde.(podawac zaswiadczenia wtedy jesli Cie onie zapytaja ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Dokladnie jak poprzedniczka.... nie klamac... mowic tylko prawde bez krecenia... zachowywac sie naturalnie nie okazywac zdenerwowania.... i odpowiadaj krotkimi odpowiedziami tak, nie itp... konsul tak naprawde kiepsko wlada polskim w wiekszosci przypadkow i zna tylko pytania i rozumie zwiezle odpowiedzi a jesli ktos mowi w jezyku ktory on nie za bardzo rozumie i mow i mowi znaczy kreci.... Bez obaw nie denerwuj sie bedzie dobrze glowa do gory.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigwald Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Podzielam wypowiedzi poprzedników + żeby Ci czasem do głowy nie strzeliło, by ubrać sie w dres... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STMan Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Podzielam wypowiedzi poprzedników + żeby Ci czasem do głowy nie strzeliło, by ubrać sie w dres... Albo w koszulke I LOVE NY 8) to jest dla mnie max przegiecie A jak nie dostaniesz to nic sie nie stanie przeciez i niech wtedy amerykancy cie w....pocaluja - idz z takim nastawieniem, to zapomniesz o stresie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemek33 Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Przecież nie pójde w dresie normalnie Dżinsy i koszule w kratke.To juz w czwartek o 8:20 Jestem pozytywnie nastawiony a jak sie nie uda to trudno zaraz po powrocie z Krakowa powiem jak było. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anyz Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 odpowiadac na pytania,usmiechac sie i mowic prawde.(podawac zaswiadczenia wtedy jesli Cie onie zapytaja ) a ja powiem cos innego - mow to co konslul chce uslyszec i jeszcze jedno - ja ostatnio jak bylem zagadalem konsula na smierc nawe nie czekalem na pytania - moze dlatego ze mialem tylko zaswiadczenie i legitke hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemek33 Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 Powiem Jedno u konsula było ok oczywiście byłem z mama i ona wzystko mówiła konsul mówił po Polsku normalnie wszystko OK ale do zaproszenia miał wątpliwości bo na kompie mu pisało że wysłał 6 tysięcy zaproszeń ale jak to możliwe i pytał się czy naprawde jest mama jego kuzynem a na zaproszeniu pisało że jako kuzyn i zostawił zaproszenie i powiedział ze go sprawdza jezeli sie okaze ze nie jest to prawda to cofną nam wizy na dozywocie a wujek potwierdzi ale nie wiem o co mu chodziło z tym Zaproszeniem Co o tym sądzicie a tak ogólnie to widziałem chyba wiza była na 3 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 sadze ze ktos ma dane Twojego Wujka i wysyla zaproszenia,jesli bedzie wszystko ok to lecisz do USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemek33 Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 To jest wszystko Podpucha on sobie robił zemnie wałek gdzie wujek wysłał 6 tysięcy zaproszeń to przecież cała wieś u mnie wałek sobie robił zemnie i tyle i powiedział jeszcze jakieś 2 nazwiska czy znam kity szczelał i tyle powiedziałem że nie znam przecież oni nie rejestruja zaproszeń do komputera przecież czasami i wogóle nie sprawdzaja czekam na paszport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.