Jackie Napisano 5 Października 2006 Zgłoś Napisano 5 Października 2006 Pisałam już w innym wątku o tym jak moją bratową źle poinformowano w sprawie płatności za GC, wydaną powtórnie z racji nieotrzymanie orginalnego egzemplarza, w związku z czym zapłaciła niepotrzebnie 190 dolarów za nową kartę. A także o tym że na linii informacyjnej, zwanej pieszczotliwie na forach imigracyjnych 'misinformation line' dowiedziałam się ze AR-11 zmienia adres w papierach. Dziś kolejna historia zaczerpnięta z misc.immigration.usa: Otóż urzędnik imigracyjny, na spotkaniu w celach informacyjnych, stanowczo twierdził że do petycji rodzinnej w kategorii IR złożonej na własną matkę można dołączyć nieletniego brata. Cytuję: "We finally talked with an immigration officer at USCIS. My wife's mother and 18 year old brother can get their GC together. The brother gets a GC as a dependent of his mother." W temacie pojawił się też link do dość przerażającej historii: http://www.unknownnews.net/040126fatherlan...ndsecurity.html Toż to zgroza :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.