olkaS Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 czesc mam pytanie czy dzwoniac na infolinie konsulatu aby umowic sie na spotkanie o wize moge zaproponowac jakis termin ktory mi pasuje (oczywiscie w miare wolnych miejsc) a jesli nie to jaki jest mniej wiecej czas miedzy telefonem a spotkaniem - chodzi mi o to czy mam sie przygotowac na kilka dni czy tygodni (chcialabym starac sie o wize na marzec i najbardziej pasowaloby mi przyjechac do konsulatu na poczatku stycznia lub koniec grudnia miedzy swietami i nowym rokiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 olkaS to lepiej zadzownic pare dni przed wizyta w Ambasadzie bo teraz sie czeka 1-4 dni od telefonu na spotkanie z Konsulem.W czasie przed swietami moze sie wydluzy to do 1 tygodnia. tutaj masz pokazany czas oczekiwania: http://travel.state.gov/visa/temp/wait/tem...sitors_wait.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.