Asiaa Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Czesc, witam wszystkich, wlasnie zarejestrowalam sie jako nowy uzytkownik forum , na imie mam Asia i mieszkam na przedmiesciach Chicago. I od razyu mam pytanie dotyczace aplikacji o zielona karte. Slub z obywatelem USA i kompletuje wszystkie formularze i dokumenty. I kompletnie zglupialam, bo wysylam formy : 485, 130, 864, 765, 325a czyli biografie. i nie weim czy mam tez isc do lekarza teraz i zrobic ta forme 693 i poslac razem ze wszystkim formami czy poslac te formy bez tej medycznej i potem jak zaakceptuja w immigration dopiero isc do lekarza??? na infolinii mowia raz , ze wszystkie formy + medyczna a raz , ze czekac z ta medyczna. Nie weim , moze dla roznych stanow jest inaczej , ja mieszkam w Chicago, Il wiec moze tu sle sie wszystkie raze, pomocy! dzieki z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
widlek Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Wysylaj forme I 693 wraz z calym pakietem na adjustment of status. Trzy m-ce temu wyslalem do Chicago AOS i wszystko bylo w porzadku z badaniami. Nie wyslali mi RFE co jest najwazniejsze. Radze Ci wyslac ta forme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaa Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 dzieki za odpowiedz, tak tez zrobie? a co to jest RFE? ja jeszcze nie lapie tych imigracyjnych skrotow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 RFE to request for further evidence czyli prosba o doslanie dokumentow. ja tez bym radzila wyslac. powodzenia Krysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.