Ozyrys Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam! Czy jest możliwość złapania jakiejść amerykańskiej stacji w Polsce ? Jezeli tak to na jakim sprzęcie i jakby to zrobić... Pewnie idiotyczne pytanie ale trudno Yoyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olkaS Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 wydaje mi sie ze najlepiej na kompie jakies internetowe radio zalezy czego chcesz sluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin20 Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W winampie mozesz sluchac mozesz wyszukac tam listy stacji...tylko w miare szybkie polaczenie potrzebne zeby Cie nie rozlaczalo ciagle... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW Napisano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Na starych radiach na dlugich falach mozna bylo posluchac zawsze paru zagranicznych stacji. Ale to chyba tylko europa Poza tym w internecie znajdziesz linki do roznych stacji. W winampie poprostu robisz File/ Open URL A ja osobiscie polecam podcasty, sciagnij sobie Itunes, wejdz do Store/Podcasts/Public broadcasting. Mozesz sie zapisac do wybranych audycji i za kazdym razem jak otworzysz program to ci sciagnie najnowszy odcinek. Jesli szukasz programow typowo radiowych to polecam NPR - amerykansie radio publiczne, ale mozna tez sciagnac streszczenia audio Timesa, WSJ, Newsweeka, sa tez kursy angielskiego. Ogolem wypas, nawet jesli nie masz MP3 playera. powodzenia Krysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozyrys Napisano 5 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 wow to wypasik, Kw mogłabyś mi podać kilka takich linków i wytłumaczyć dokładnie co i jak w winampie ustawić... Mam MP3 Playera... tylko nie wiem tez co i jak... Edit: Jeszcze jedna sprawa znacie jakieś amerykańskie chaty ?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zajzyj tu: http://links.radio-online.com/cgi-bin/$rol...lfree.exe/rsotw KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieknyLolo Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 polecam NPR - amerykansie radio publiczne,Krysia NPR... radio znane z wielu audycji antypolskich, szkalujące nas zwłaszcza jako antysemitów :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 NPR jest antypolskie??? Przesadzasz pieknyLolo - a co do zarzutow antysemityzmu, to jest duzo w tym prawdy. Poczytaj sobie fora polskie - ludzie wypisuja koszmarne glupoty a potem sie zloszcza ze maja zla opinie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.