waap Napisano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2004 witam, nie wiem czy jest to wogole mozliwe, ale moze ktos slyszal o takim przypadku. siostra mojej babci bardzo dawno (przed wojna) wyjechcala do USA i tam zostala. Nie wiem nawet czy zyje, na pewno jej dzieci,wnuki tak. Jak moge ja odnalezc (albo jej rodzine). Znajac tylko podstawowe dane. Wiem ze nalezy napisac do Red Cross i pytac. Pomoze mi ktos? Pozdrawiam
waap Napisano 11 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2004 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc?
Flame of Udun Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc? trudne pytanie - moze poszukaj jakies servicy na sieci np tutaj.. http://www.google.com/search?hl=en&q=how+t...ssing+relatives ewentualnie oni Cie nakieruja.. F
Chomik Napisano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2004 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc? Taaaak... Zastanawialem sie JAKIEJ pomocy oczekujesz? Bo skoro wiesz, ze mozna by napisac do Red Cross, to dlaczego tego nie robisz? :shock: Napisz na co liczysz, Waap? :?
karina Napisano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2004 Jesli znasz nazwiska dzieci - mozesz - metoda prob i bledow szukac przez www.verizon.com - jesli nie maja zastrzezonego numeru - mozesz sprobowac. Sprobuj tez przez konsulat polski - ale pamietaj, ze wtedy bez wzgedu na wyniki szukania bedziesz musial za to zaplacic.
waap Napisano 16 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2004 ok dzieki za linki i rady Chomik, liczylem na to ze ktos juz mial taki przypadek i wie cos wiecej. nie bardzo wiek na jaki adres email mam wyslac pytanie..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.