spiter Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Jak dlugo oczekuje sie na paszport z wiza turystyczna po rozmowie z konsulem??. Jak dlugo oczekuje sie na rozmowe z konsulem od chwili zatelefonowania do konsulatu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 na paszport czekasz z 3-8 dni a na rozmowe z Konsulem to 2-4 dni,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagoda84 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 na paszport czekasz z 3-8 dni a na rozmowe z Konsulem to 2-4 dni,. to nie reguła;) na odcinku dhl piszez e czeka sie do 5 dni roboczych mi przyszedl w ciagu 3 dni, a na rozmowe roznie mysle ze neidlugo ja np dzwonilam 14 na 16 chciala mnie umowic i mowila ze sa jeszcze wolne terminy od 20 wiec jakbym zadzwonila 20 to anwet na drugi dzien bym mogla jkabym chciala zapewne;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatam Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Az tak krotko? To znaczy ze wize turystycna zalatwic mozna w przeciagu 2 tygodni!? Czy na rozmowe powinno sie przyniesc wykupione bilety lotnicze? w koncu nie wiadomo jaka decyzja konsula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 agatam w tym okresie czasu tyle to zajmuje tzn w 2 tygodnie sie wyrobisz. Mozesz wykupic bilet lotniczy ale to nie bedzie mialo dla Konsula zadnego znaczenia wiec lepiej nie kupuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oluska Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 witam, Ja czekałam na spotkanie z konsulem 3 dni, a wiza przyszła w ciągu 4 dni. Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.