klima245 Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 bsardzo prosze o pomoc.Mam zaproszenie od kolezanki z kanady, ktora kiedys poznalam tu w polsce.Czy do ambasady poprostu sie jedzie czy trzeba umowic sie na spotkanie jakos.?Nie wiem tylko czy mam jakies szanse, bo w tej chwili tylko chodze do szkoly jezyka angielskiego, jestem po studiach juz i nie praacuje chwilowo, mieszkam i jestem na utrzymaniu rodzicow.Moge pokazac ich wyciag z konta czy nie?po powrocie mam zamiar pojsc na studia uzupelniajace itp>czy strasznie walkuja w ambasadzie podczas rozmowy i czego sie czepiaja najbardziej?? bardzo bardzo prosze o pomoc, zalezy mi na tym ogromnie dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 klima245 masz male szanse na wize ale proboj bo sama szkola jezykowa to za malo . Nie umawiasz sie na rozmowe w Ambasadzie a musisz tam sie pojawic pomiedzy 8:15 a 11 oprucz srody bo wtedy nie ma przyjec interesantow napewno zadadza Ci pytanie co robisz,,kto to jest dla Ciebie itp wiecej sie dowiesz z tej strony: http://geo.international.gc.ca/canada-euro...embassy5-pl.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.