sly6 Napisano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 Andrzej27 to dobrze trafiles ,tam teraz potrzebuja tyle robotnikow ze szok ... Musiales chyba odrazu tam skladac papiery tzn ze chcesz leciec do Alberty?i chyba dlatego tak szybko to poszlo
Andrzej27 Napisano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2007 Hmm.... Raczej co innego....Mam czystą sprawę...Jadę sam i nie mam tu zobowiązań (szybka ocena i mało papierów do badania), dobry wynik z IELTS (reading nawet na 8,5), mam też tam rodzinę...Wiek też ok i badania poszły git (znowu tylko 1 komplet)....Wszystko szło mi na korzyść...Więc.... No i pilnowałem sprawy..... A czy Alberta pomogła....trudno mi powiedzieć....chyba nie... A.
JacekN Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 Uwaga! Miasteczko Herouxville w Quebec informuje wszystkich perspektywicznych imigrantow, ze: Nie wolno kamionowac kobiet na smierc w miejscu publicznym, palic ich zywcem lub oblewac je kwasem. http://ca.today.reuters.com/news/newsArtic...STONING-COL.XML ___________ Tak, ze... Nie jest tak latwo w tym Quebecu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.