Skocz do zawartości

Atlantic City - opinie

maciekstlouis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja osobiście tam nie byłem, ale sporo osób z miejsca gdzie pracowałem wybierało się tam na jednodniowe wycieczki... nikt nie przyjechał zadowolony (serio!)

Napisano

Poczytaj sobie na forum o Atlantic City, ja chciałem też jechać do Trumpha albo Borgaty z BTC ale odpuściłem sobie, z wielu powodów. Ale życzę powodzenia!

Napisano

Byłem i nie zapomniałem - miasto nie grzeszy urodą, nie jest tez bezpieczne, pełno dziwek i meneli a ocean tak od sierpnia czy od połowy lipca okrutnie śmierdział. Ale... Praca w kasynach jest dobra (oczywiście to subiektywne odczucie moje i ludzi, których tam poznałem).

I właśnie ze wzgledu na to jakich ludzi tam poznałem lecę drugi raz do AC. I chodzi mi tu przede wszytkim o Amerykanów bo Polska ekipa już nie leci.

W każdym razie gdybyś miał jakies pytania to pisz PW.

Pozdro

Napisano

Było już tu kilka wątków o Atlantic City między innymi Tu, tu i tu

Ja w 2004 miałam kontrakt (czy tam umowę) z Borgatą. Przyjechałam na miejsce, zobaczyłam jak to wygląda i na drugi dzień pierwszym autobusem pojechałam w stare miejsce.

Mi to miasteczko nie przypadło do gustu ale znam osoby które jeździły tam kilka razy – rzecz gustu.

P.S Sorry Darop nie odświeżyłam okna i nie zauważyłam że dałeś już linka :oops:

Napisano
Ja w 2004 miałam kontrakt (czy tam umowę) z Borgatą. Przyjechałam na miejsce, zobaczyłam jak to wygląda i na drugi dzień pierwszym autobusem pojechałam w stare miejsce.  

Mi to miasteczko nie przypadło do gustu ale znam osoby które jeździły tam kilka razy – rzecz gustu.:oops:

wow, wow, wow, szkoda że moje pierwsze miejsce nie było fajne bo też bym się zmył bez pytania

przypomniała mi się taka historia:"zajeżdżam do AC, do Ballys, wychodzi po mnie kumpela, z którą rok się nie widziałem, a która jest już w AC 3 dni, pierwsza rzecz jaką mówi, nie jest: "jak tam lot? co słychać?" tylko: "wiesz co ja tu wczoraj widziałam, nigdy nie zgadniesz?!......widziałam kolesia zabitego, w kałuży krwi, na środku skrzyżowania, 5 minut wcześniej i byłabym w centrum strzelaniny".

najciekawsze w AC, przynajmniej jak tak miałem, jest to, że kiedy się zajeżdża to może się nawet podobać, bo przeważnie zajeżdżamy wieczorem, do ładnego kasyna, wszystko oświetlone, ale wystarczy jeden dzień a może wystarczy tylko kawałek odejść od kasyna żeby zobaczyć jak naprawdę to wygląda

Napisano

DZIZUS!

piszecie jak by to całe Atlantic City było centrum getta w brooklynie NYC

czy moze po prostu nigdy nie byliscie w takim miejscu gdzie jest pewna przestepczosc, nie wiem w sumie to malo wazne ale jesli nie mieszkacie na osiedlu to sie w sumie nie dziwie ze przyjechaliscie do miasta gdzie jest sporo grupek lysych ludzi na ulicach i to jeszce czarnych (szok kulturowy, wiem bo juz bylem w stanach) i wydawalo wam sie to wszystko takie straszne...

moze sie myle ale z waszych opowiadan tak to wynika..

peace

Napisano

szok kulturowy mówisz, na pewno tak.. po pierwsze nie byłeś tam, po drugie opinie ludzi na tym forum się potwierdzają, a pewnie większość z nich mieszka na "osiedlu" i nie jedno widzieli, po za tym proszę nie porównuj grupek łysych siedzących na ławkach z kolesiem, który przykłada mojemu kumplowi spluwę do brzucha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...