martinsen Napisano 31 Marca 2007 Zgłoś Napisano 31 Marca 2007 kto sie wybiera do OC na poczatku czerwca ???
dandre Napisano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2007 witam, ja bede w OC w ostatniej dekadzie maja. pzdr.
LOREE Napisano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2007 PODZIWIAM WAS, ZE WYBIERACIE SIE DO OC - GENERALNIE DELAWARE I MARYLAND JEST TRZECI-CZWARTY ROK Z RZEDU OBLEGANY PRZEZ ROSJAN NA MAXA JESLI NASTAWIACIE SIE NA KASE TO NIE POLECALABYM TEJ OKOLICY- ROSJANIE ZANIZAJA ZAROBKI I AMERYKANIE NIE SA CHETNI PLACIC WIECEJ NIZ 6$/H O DRUGA PRACE JEST CHOLERNIE CIEZKO - WRECZ NIEMOZLIWE GDYZ ROSJANIE DO USA PRZYJEZDZAJA ZNACZNIE WCZESNIEJ NIZ POLACY - BO JUZ NA POCZATKU MAJA SA NA MIEJSCU A DO TEGO WLASCIWIE ZNACZNA WIEKSZOSC Z NICH MOWI BIEGLE PO ANGIELSKU ;-) OKOLICE DE I MA SA BARDZO IMPREZOWE I LATO TAM SPEDZONE NIE BEDZIE STRACONE - SECRETS - PANIE ZMILOJ SIE I POZWOL W PL ZALOZYC TAKI CLUB Z TAKIM KLIMATEM I TAKIMI DRINKAMI - SECRETS ROBI WRAZENIE BO JEST TO SWIETNE MIEJSCE ALE ZGADZAM SIE Z KIMS Z POPRZEDNICH WPISOW - JA TAM NIE WIDZIALAM NIGDY KELNERKI NIE-AMERYKANKI ;-) LOGICZNE, BO MAJA Z TIPOW ZAAARABISTE DOCHODY WIEC DLA AMERYKANEK TAKA POSADA JEST REWELACJA Z KOLEI NIE ZGADZAM SIE Z KIMS KTO PISAL ZEBY PRZYGOTOWAC SIE NA NOCKI W BARACH, CLUBACH NIESTETY - I W DELAWARE I W MARYLAND OBOWIAZUJA PRZEPISY, ZE PO 1:00 W NOCY ALKOHOLU SIE NIE SPRZEDAJE A LOKALE ZAMYKANE SA O 2:00 I FAKTYCZNIE - AMERYKANIE SA RESTRYKCYJNI I NIE MA ZMILUJ SIE - 2:00 DRZWI ZAMYKAJA ALE POZA MINUSAMI - PEWNYMI I MALYMI - OKOLICA JEST REWELACYJNA I LUDZIE NIEZMIERNIE UPRZEJMI - AHH I ABSOLUTNIE TE WSZYSTKIE BZDURY JACY TO AMERYKANIE SA GLUPI, BO NIBY TO NIE WIEDZA GDZIE PL JEST ETC - TO JAKAS KPINA I ZENADA WYMYSLONA JAK SADZE PRZEZ GLUPAWYCH STUDENTOW, KTORZY TO ZAPEWNE NIE ROZUMIEJA ZA DOBRZE JEZYKA - NIE TRAFILAM NA TAKICH AMERYKANOW, WRECZ PRZECIWNIE - WIEDZIELI DOSKONALE O PL A NAWET WYMIENIALI NASZYCH SASIADOW CO BYLO ZDZIWIENIEM CHYBA, ZE KTOS PECHA MIAL I TRAFIAL NA MATOLOW, ALE CZY W PL NIE MAMY POD DOSTATKIEM POLGLOWKOW???? JAK KTOS Z WAS JEDZIE Z NJ WIEKSZA EKIPA - 4-6 OSOB TO WYNAJMIJCIE SOBIE LIMUZYNE - TO SIE BARDZIEJ OPLACA NIZ GRAYHUND, BO WYCHODZI I TANIEJ I KOMFORT JAZDY NIEPOROWNYWALNY - LICZA SOBIE JAKIES 300$ ZA DROGE A BUS TO JAKIES 80$ I JEDZIE SIE 4-5 H A NIE 12 ;-) ROZNICA WIELKA POZDRAWIAM I UDANYCH WAKACJI W USA
dandre Napisano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2007 @LOREE to bedzie moje trzecie lato w OC, Md, wiem po co tam jade i jakie warunki tam panuja ale generalnie zgadzam sie z Twoja opinia o miescie, Ocean City bywa nazywane Russian summer capital. Mam natomiast odwrotne do Twojego wrazenie co do znajomosci jezyka angielskiego przez Rosjan - ale jest ich tam tylu, ze na pewno po prostu nie ma reguly jakby nie bylo, moim zdaniem to duzo lepsze miejsce na spedzenie wakacji niz Middle of Nowhere gdzies w Wyoming
KinY0 Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja ze znajomymi bedziemy w Phillips Crab House. Ktos tam byl i moze cos o tej restauracji powiedziec? Wylot 5 czerwiec.
moneeca Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja ze znajomymi bedziemy w Phillips Crab House.Ktos tam byl i moze cos o tej restauracji powiedziec? Wylot 5 czerwiec. Ja pracowałam w zeszłe lato w Phillips Flagship - w Washington DC. W tym roku tam wracam Obsługiwałam raz Rosjanki, które pracowały w OC w Phillipsie jako greeter'ki - i były zadowolone Jak sobie załatwialiście tam pracę? Z tego, co wiem, Phillipsa nie było w tym roku na targach.
KinY0 Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2007 Prace zalatwilismy wlasnie na targach WhyNotUsa w Rzeszowie.
martinsen Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2007 a co jest takiego w tym secrets czego nie ma w w naszych klubach ? jaka tam wogole puszczaja muzyke
LOREE Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 MUZYKA TO PRZEDE WSZYSTKIM REGGAE ALE TEZ DOBRY ROCK NA ZYWO - FAJNE KONCERTY ALE CO NAJWAZNIEJSZE - TAM PANUJE SPECYFICZNY KLIMAT, KTORY TRUDNO OPISAC http://www.seacrets.com/ PZD
martinsen Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 a mozna w oc posluchac jakichs technicznych brzmien?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.