majk Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 A wiec sytuacja jest taka. Znajomi przyjechali na wizie imigracyjnej. Adres korespondencyjny we wniosku o wize imigracyjna w Kaliforni. Oni przyjechali do Nowego Jorku. Wiadomo ze przy wnioskach o wize imigracyjna automatycznie mozna zlozy wniosek o numer ssn. Wiadomo tez ze roznie bywa u nich (urzedach) z przeplywem informacji i w ten sposob mozna czekac na numer ssn dosc dlugo i lepiej zrobic to osobiscie. I teraz pytania czy jezeli zloza teraz w nowym jorku formularze o przyznanie ssn czy nie wystapic moga jakies klopoty typy nadanie podwojnie numeru ( o ile to wogole mozliwe) itp. Wedlug mnie system dziala jako calosc i nie powinno byc problemow. Ale chcialbym sie upewnic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ja tak zrobiłam dla dzieci (tzn. raz złożyłam podanie o SSN w konsulacie a potem drugi raz po przyjeździe do USA) i nie było żadnych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.