Magnum Napisano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 Zdecydowanie bardziej opłaca się karta amerykańska. W roamingu też będziesz płacić za połączenia przychodzące. I to drożej.
t0d Napisano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2007 moze mi ktos napisac jacy operatorzy dzialaja na wschodnim wybrzezu (w szczegolnosci karolina pld) - tak bym mogl sobie zobaczyc ktory jest najkorzystniejszy
Magnum Napisano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2007 To zależy, do czego chcesz wykorzystywać telefon. Popatrz na strony różnych operatorów. Ja wybrałem T-Mobile i jestem zadowolony.
lily Napisano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2007 Mialam T-Mobile - na wschodnim i na zachodnim wybrzezu; jestem bardzo zadowolona.
EtEr Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 moim zdaniem - cingular - prepaid - 50$ za mies z góry - a możesz sobie zużyć na sms i tak dalej.od 21-9 rano -free połączenia na okolice (stan) - czasem nawet całe stany.A conajważniejsze na karty prepaid ...i 24h do polski za 10 $ z koma...
t0d Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 moim zdaniem - cingular - prepaid - 50$ za mies z góry - a możesz sobie zużyć na sms i tak dalej.od 21-9 rano -free połączenia na okolice (stan) - czasem nawet całe stany.A conajważniejsze na karty prepaid ...i 24h do polski za 10 $ z koma... 10$ za minute? eee mozesz jasniej?
EtEr Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 oł... sorry moglo wyjść 2-znacznie. 10$ za 24 h do polski - wykorzystujesz po ile chcesz, masz chyba na to z 1 mieś,dobra jakość + nr. lokalny (tanie polączenia na "wdzwonienie się lub za darmo -po 21 z ww komórki
tampaboy Napisano 7 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2007 Generalnie w Stanach działają 2 sieci GSM ( T Mobile i Cingular) czyli te z kartami SIM... Pozostałe to sieci CDMA, które często są tańsze i mają lepszy zasięg, ale co zrobić z telefonem po wyjeździe ?? Oczywiście zdecydowanie najkorzystniej wychodzi wziąść jakiś plan z umową, ale Was to raczej nie dotyczy, więc zostaje przepłacanie w prepaidach, które i tak w porównaniu z Polską z relatywnie tanie... Wspomnianą wyżej Nokie 6030 ( model GSM 850 & 1900 ) można już kupić w Wal Marcie za 30 $ i 10 $ na karcie...
piter86 Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 A jak to jest z Skype? Sprawdzałem i połączenia na komórkę w USA kosztują tyle samo co na stacjonarne, czyli grosze... To co- powiedzmy że ktoś z Polski zadzwoni do mnie ze Skype'a i ja też będę musiał za to bulić??? Bez kitu dziwne to wszystko :?
gabrielangel Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 no niestety tak jest, niezaleznie od tego czy dzwonisz ze skype'a czy tlenofonu. ale jesli jedziesz do cedar pointu to bedziesz mial telefon stacjonarny w pokoju wiec spoko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.