Rademedes Napisano 8 Marca 2007 Zgłoś Napisano 8 Marca 2007 Jesli ktos bedzie w okolicach Chicago i telefon potrzebuje glownie do dzwonienia do USA, albo np. zeby do niego ktos dzwonil z Polski (a teraz to minuta do USA taniej jak po Polsce ) to polecam USCellular. Za 60$ (miesiecznie) i jest to pre-paid, nie abonament mamy 600 minut, do tego nie placimy za polaczenia odbierane i po 7 wieczorem i w weekendy mamy damowe rozmowy. To jedyny taki operator (jesli ktos zna innego to prosze podac),ktory oferuje uslugi na poziomie abonamentu, ale w ofercie pre-paid. WADY: telefony w ofercie nie sa na karty GSM (ceny tel. od 30$ w gore), ale mozna znalezc jedna nokie chyba 6100 na GSM. Zasieg glowie w stanie IL i chyba na zachodnim wybrzezu, w innych strefach liczy jako roaming T-Mobile tez niczego sobie, ale nie ma chocby tych darmowych wieczorow i weekendow.
Magnum Napisano 26 Marca 2007 Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 Czekaj.. wiesz co to jest abonament? Abonament to to jak płacisz coś miesięcznie, rocznie itp. Mowisz ze to prepaid w ktorym placissz $60 miesiecznie.. LOL
t0d Napisano 26 Marca 2007 Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 w mix lpusie też deklarujesz minimalną miesięczną kwotę zasilenia..
Rademedes Napisano 26 Marca 2007 Zgłoś Napisano 26 Marca 2007 Czekaj.. wiesz co to jest abonament? Abonament to to jak płacisz coś miesięcznie, rocznie itp. Mowisz ze to prepaid w ktorym placissz $60 miesiecznie.. LOL Placisz $60 i masz to co napisalem, nie chcesz rezygnujesz, zasadnicza roznica to taka ze masz darmowe wieczory i weekendy. Abonament to jest cos do czego jestes zobowiazany przez jakis okres czasu, tutaj tego nie ma. To nie jest deklaracja kwoty, to poprostu plany taryfowe dla pre-paidow i w zadnym wypadku nie mozna tego nazywac abonamentem, a jak sie chce 600 minut w T-mobile na karcie to tez trzeba kupic karte o podobnej kwocie.
cpi Napisano 27 Marca 2007 Zgłoś Napisano 27 Marca 2007 hej. czy ktos moglby poradzic mi w sprawie telefonow komorkowych? chodzi mi konkretnie o cos takiego - chcialbym wziac z soba telefon, ktory uzywam w polsce (obsluguje zakres 1900 wiec mysle ze nie bedzie z nim problemow w usa) i do niego kupic tylko prepaidowa karte sim. czy cos takiego jest mozliwe, a jesli tak to jakie sa oferty operatorow? chodzi mi o mozliwosci na terenie stanow virginia/maryland (bo oferty operatorow chyba nie sa identyczne na obszarze calych stanow?).
Magnum Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 Popatrz na strony www.t-mobile.com i www.cingular.com Tam jest wszystko :] Jeśli chcesz coś więcej o T-Mo, to po prostu napisz :] A co do "opłacalności" otrzymywania rozmów...W T-Mobile Prepaid jest "Gold Rewards" i tam otrzymujesz więcej minut i twoje konto nie wygaśnie przez rok od każdego doładowania. Żeby uzyskać Gold Rewards, trzeba doładować konto łączną kwotą $100 (pieniądze które masz na starterze od razu też się liczą). A w jakimś planie masz ich kilka razy więcej! Więc nie mów, że się nie opłaca, bo minuty są tańsze niż w Polsce. Cena za minutę przed Gold Rewards: 15c W Gold Rewards dostaniesz 15% więcej minut.. Niestety, jeśli uwielbiasz SMS-y to mam złą wiadomość - SMS od Czerwca 07 będzie kosztował 15c.. czyli drożej niż minuta w Gold Rewards.. lol
cpi Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 no i co, nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na pytania z poprzedniego posta? czy w usa sa takie mozliwosci jak w polsce (kupujesz sam starter, wkladasz karte do swojego telefonu i dzwonisz)?
cpi Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 sorry, jak zaczynalem pisac tamtego posta, to jeszcze nie bylo twojej odpowiedzi, dlatego wyszlo nieporozumienie
Magnum Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 spoko Ale.. jak to możliwe, że zacząłem odpowiadać a ty się upomniałeś w TYM SAMYM momencie? :> podejrzane a i jeszcze jedno - niektórzy uważają, że w USA są tylko dwie sieci GSM - Cingular i T-Mobile. NIE! Jest jeszcze wiele, wiele innych, tyle, że nie mają zasięgu narodowego, a regionalny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.