Skocz do zawartości

Najlepsza praca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
11 tygodni pracy 8500$ zarobione przy 40g na tydzien ani jednej wiecej stawka zalezna od napiwkow od 17$ do okolo 20$

ten tego - to chyba nie jest _normalna_ stawka, no nie?

a zbanowanie lorkendtravela mi sie nie podoba - cos jednomyslnosc widze wymuszana na forum...

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej,

ja zarabialem pracujac na swingu na pozycji food server 1000 dol na tydzien/40h ( coffe shop Reno Peppermill). Co prawda zczalem na grave ale mnie przeniesli. 10000 sie zarabia. Questions?

Napisano
11 tygodni pracy 8500$ zarobione przy 40g na tydzien ani jednej wiecej stawka zalezna od napiwkow od 17$ do okolo 20$

Może napiszesz co to za pracodawca ?

a zbanowanie lorkendtravela mi sie nie podoba - cos jednomyslnosc widze wymuszana na forum...

Mimo, że często się z nim nie zgadzałam również nie podoba mi się zbanowanie go.

Napisano

Może napiszesz co to za pracodawca ?

Mimo, że często się z nim nie zgadzałam również to mi się nie podoba.

Napisano

gdyby tylko przedstawial druga strone programu to nie ma sprawy, bo kazdy wie ze druga strona istnieje i calkiem mozliwe ze wiekszosc jej wlasnie doswiadcza tzn. nie zarabiaja za duzo, koszty im sie nie zwracaja, duzo pracuja, trafiaja w niebezpieczne miejsca itd. ale koles niestety nie potrafi przyjac do wiadomosci ze sa ludzie, ktorzy duzo zarobili (jak ja np.) i nazywa ich klamcami i naciagaczami albo pracownikami biur (lmao!). doslownie jak kaczory, jak ktos sie z nimi nie zgadza to jest z ukladu.

i jesli zostal zbanowany, bo nie wiem czy zostal, to wlasnie przez to, a nie przez inny punkt widzenia.

Napisano

To prawda że nie umiał dyskutować , zawsze miał inne zdanie niż wszyscy i nie do pomyślenia było żeby uwierzył komukolwiek kto był zadowolony z wyjazdu. Mnie również posądził że jestem naciągaczką z biura, ale było z nim ciekawie, czasami wręcz śmiesznie i zdecydowanie urozmaicał forum.

Pozdrawiam

Napisano

Mimo kultury i stylu w jakim pisal ma racje, ze czasami nie dostajemy tego czego bysmy sie spodziewali jadac do US tyrac.

Ludzie musza wiedziec, ze trzeba miec troche szczescia. Ja jechalem z biurem, na ktore wiekszosc ludzi dawalo b negatywne komentarze, a mimo to wszystko poszlo gladko, na czas. Tez zalecam troche dystansu do tego co sie slyszy od agenta takiej firmy.

Niemniej jednak wyjazdy na W&T sa moim odkryciem i zaluje, ze nie jezdzilam od poczatku studiow.

Napisano

co do zarobków to zalezy głownie od chęci i celu w jakim się przyjechało do stanów, kasa czy zabawa. Ja pracowałem w Quadzie i niektórzy przez lato zarobili $14 000 a niektórzy nie wiem czy na czysto wyszli po wszystkim. Tak ze opłacalnosc W$T to temat rzeka...

skad wiadomo ze lorkentravela zbanowali?? nieraz było fajnie go poczytać

Napisano

no to przesadzili z tym zbanowaniem, koleś miał skrajne poglądy, zawsze zupełnie odmienne niż wszyscy ale to chyba dobrze taki jest chyba sens forum

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...