kromka Napisano 1 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2007 Hej;) Przedstawiam cala sytuacje z nadzieja ktos mi pomoze :wink: No wiec tak chcialam pojechac do usa w tym roku na wizie turystycznej, ale nie wiem dokładnie o co chodzi z poswiadczeniem finansowym. (W zeszlym roku bylam na w&t) Studiuje dziennie wiec nie pracuje, mam jednak spora kwote ktora umozliwia mi wyjazd.... czy istnieje mozliwosc otrzymania wizy bez wykazu poswiadczenia finansowego rodzicow.... o co dokladnie w tym chodzi? Oczywiscie mam zaproszenie Pozdrawiam
kromka Napisano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 2 Lutego 2007 no oki to wiem;) ale co dokładnie powinien zawierac ten wyciag.... (np. jaka kwote) i z jakiego okresu ma być wystawiony?? :roll:
sly6 Napisano 3 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2007 kromka co do wyciagu to prosisz o zaswiadczenie ze posiadasz tyle a tyle na koncie na dzien dzisiejszy, Pamietaj o tym co napisala gocharynka ze nie przesadzaj w kwota,wazne jest to ze np sie uczysz,pracujesz oraz ze masz sprecyzowany wyjazd .
Marcyz_ Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 hej Odnośnie sponsorowania wyjazdu - np jezeli w formularzu jako sponsora wpisze osobęz US do ktorej jade, czy to wystarczy czy rowniez przydaloby sie np jakies zaswiadczenie z banku. jestem studentka wiec w sumie moje konto jest ze tak powiem typowo studenckie nie mam tez pisemnego zaproszenia bo nie jest wymagane. W sumie na formularze sa dane osoby do ktorej jade jakby to chcieli sprawdzic mogli by zwyczajnie zadzwonic.
sly6 Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2007 Marcyz_ mozesz napisac ta osobe ze Ona Ci sfinansuje podroz.Mozesz wziasc zaswiadczenie z banku ze masz troche pieniazkow :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.