Skocz do zawartości

wiza turystyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej;)

Przedstawiam cala sytuacje z nadzieja ktos mi pomoze :wink:

No wiec tak chcialam pojechac do usa w tym roku na wizie turystycznej, ale nie wiem dokładnie o co chodzi z poswiadczeniem finansowym. (W zeszlym roku bylam na w&t) Studiuje dziennie wiec nie pracuje, mam jednak spora kwote ktora umozliwia mi wyjazd.... czy istnieje mozliwosc otrzymania wizy bez wykazu poswiadczenia finansowego rodzicow.... o co dokladnie w tym chodzi? Oczywiscie mam zaproszenie :)

Pozdrawiam

Napisano

kromka co do wyciagu to prosisz o zaswiadczenie ze posiadasz tyle a tyle na koncie na dzien dzisiejszy,

Pamietaj o tym co napisala gocharynka ze nie przesadzaj w kwota,wazne jest to ze np sie uczysz,pracujesz oraz ze masz sprecyzowany wyjazd .

Napisano

hej ;)

Odnośnie sponsorowania wyjazdu - np jezeli w formularzu jako sponsora wpisze osobęz US do ktorej jade, czy to wystarczy czy rowniez przydaloby sie np jakies zaswiadczenie z banku. jestem studentka wiec w sumie moje konto jest ze tak powiem typowo studenckie :) nie mam tez pisemnego zaproszenia bo nie jest wymagane. W sumie na formularze sa dane osoby do ktorej jade jakby to chcieli sprawdzic mogli by zwyczajnie zadzwonic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...