kromka Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Hej;) Przedstawiam cala sytuacje z nadzieja ktos mi pomoze :wink: No wiec tak chcialam pojechac do usa w tym roku na wizie turystycznej, ale nie wiem dokładnie o co chodzi z poswiadczeniem finansowym. (W zeszlym roku bylam na w&t) Studiuje dziennie wiec nie pracuje, mam jednak spora kwote ktora umozliwia mi wyjazd.... czy istnieje mozliwosc otrzymania wizy bez wykazu poswiadczenia finansowego rodzicow.... o co dokladnie w tym chodzi? Oczywiscie mam zaproszenie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocharynka Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kromka Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 no oki to wiem;) ale co dokładnie powinien zawierac ten wyciag.... (np. jaka kwote) i z jakiego okresu ma być wystawiony?? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocharynka Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 kromka co do wyciagu to prosisz o zaswiadczenie ze posiadasz tyle a tyle na koncie na dzien dzisiejszy, Pamietaj o tym co napisala gocharynka ze nie przesadzaj w kwota,wazne jest to ze np sie uczysz,pracujesz oraz ze masz sprecyzowany wyjazd . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcyz_ Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 hej Odnośnie sponsorowania wyjazdu - np jezeli w formularzu jako sponsora wpisze osobęz US do ktorej jade, czy to wystarczy czy rowniez przydaloby sie np jakies zaswiadczenie z banku. jestem studentka wiec w sumie moje konto jest ze tak powiem typowo studenckie nie mam tez pisemnego zaproszenia bo nie jest wymagane. W sumie na formularze sa dane osoby do ktorej jade jakby to chcieli sprawdzic mogli by zwyczajnie zadzwonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Marcyz_ mozesz napisac ta osobe ze Ona Ci sfinansuje podroz.Mozesz wziasc zaswiadczenie z banku ze masz troche pieniazkow :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.