jok Napisano 22 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2007 Point Pleasant Beach, NJ -> praca w sweet shopie (znowu 8) )
Brother_luk Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Ja myślałem o powrocie na wschodnie wybrzeze ale jednak chyba Poprostu Anglia :>hehe Tym razem )
Bart WSF Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 Siema, ja lecę do Morey's Piers (Wildwood) w stanie New Yersey- ktoś już tam był? Jestem na etapie szukania mieszkania, może być difficult- bo lecę tam dopiero 1 lipca. Pzdr
darop Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 byłem w Wildwood pojeździć na rajdach, nieźle dają czadu, ogromna plaża, nie widziałem większej w życiu, ogólnie ta mieścina wygląda jak Atlantic City bez kasyn, a praca pewnie jak to praca w wesołym miasteczku
agatenka Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Jak wszystko pójdzie dobrze - 30 kwiecień - Rehoboth Beach, DE 8) Już się nie mogę doczekać...
t0d Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Jak wszystko pójdzie dobrze - 30 kwiecień - Rehoboth Beach, DE 8) Już się nie mogę doczekać... na WaT tak wcześnie? łał - a ja myślałem że 15 maja to wcześnie
agatenka Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 na WaT tak wcześnie? łał - a ja myślałem że 15 maja to wcześnie Na W&T już sa stara jestem Tym razem na Internshipa
Rademedes Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Siema, ja lecę do Morey's Piers (Wildwood) w stanie New Yersey- ktoś już tam był? Jestem na etapie szukania mieszkania, może być difficult- bo lecę tam dopiero 1 lipca. Pzdr Moreys to takie miejsce gdzie mozna sie zapieprzac i nic nie zarobic A mozna sie i opieprzac kwestia jak trafisz Najlepiej chyba na raidach Normalnym pracownikom to oni nie placa za wiele, wiec to najwiekszy minus tego miejsca, warto poszukac 2 pracy Ja tam moze bede "szefowal" w tym roku wiec jest szansa ze sie spotkamy 1 lipca to dosc pozno na szukanie mieszkania, ale nie wiem jaka zaproponowac Ci alternatywe PS. bylbym zapomnial plusy tego miejsca, plaza, park rozrywki, wodny park i oczywiscie imprezki
ryba_777 Napisano 3 Marca 2007 Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 wracam tam juz niedlugo na 18 mcy:) i ne moge sie doczekac!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.