daisy Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Zastanawia mnie jak sie maja sprawy z tak zwanym studiowaniem online. Czy warto sie w cos takiego w ogole pakowac? Czy taki magister bedzie uznawany- tutaj.. w Polsce... Dla mnie atrakcyjna jest cena i latwo mi byloby pogodzic to z praca. Jesli w ogole warto studiowac onlin to ktora szkole wybrac? jakies doswiadczenia? ( ja aktualnie patrze na oferte z Ashworth College- MBA). Prosze podzielcie sie doswiadczeniami i przemysleniami. Dziekuje za wszelkie komentarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavscout Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Zastanawia mnie jak sie maja sprawy z tak zwanym studiowaniem online. Czy warto sie w cos takiego w ogole pakowac? Czy taki magister bedzie uznawany- tutaj.. w Polsce... Dla mnie atrakcyjna jest cena i latwo mi byloby pogodzic to z praca. Jesli w ogole warto studiowac onlin to ktora szkole wybrac? jakies doswiadczenia? ( ja aktualnie patrze na oferte z Ashworth College- MBA). Prosze podzielcie sie doswiadczeniami i przemysleniami. Dziekuje za wszelkie komentarze. Ja bym sie w to nie bawil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katlia Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Popieram cavscouta - firmy amerykanskie przewaznie patrza sceptycznie na wiekszosc takich online programow - tym bardziej w Polsce takie kursy nie bylyby warte inwestycji. A jezeli w ogole, to radze zobaczyc czy jakies dobrze znane uniewersytety (Ashworth College nie nalezy do nich) maja kursy online - te beda bardziej wiarygodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.