Skocz do zawartości

Kto leci do Atlantic City w 2007?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hej!

Szukamy z kolezanka lokum i współlokatorów w Atlantic ???Jakby ktos sie zdecydowal to piszcie bonita7@interia.pl Pozdrawiam.Marta

PS.Aha wiecie cos na temat ,jak i gdzie najlepiej szukac mieszkania w AC???

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z mieszkaniem raczej nie ma problemow. W Ventnor peelno ofert. Ale jak cos, to zawsze mozna isc spac do Riviera Hotel :lol: Idac pod prysznic na 2gim pietrze trzeba skakac przez dziure w podlodze ale spoko, wszystko da sie zrobic :) Zawsze mozna przegrac troszke kaski i spac za free w kasynie :)

Napisano
Z mieszkaniem raczej nie ma problemow. W Ventnor peelno ofert. Ale jak cos, to zawsze mozna isc spac do Riviera Hotel :lol: Idac pod prysznic na 2gim pietrze trzeba skakac przez dziure w podlodze ale spoko, wszystko da sie zrobic :) Zawsze mozna przegrac troszke kaski i spac za free w kasynie :)
heh jak dobrze to pamiętam, ech ta Riviera :):)

masz rację w Ventnor jest sporo ofert ale jest inny problem, żeby coś wynająć trzeba być większą ekipą, albo się do kogoś wbić

Napisano

miałem już nie jechać do USA...

ale jednak wolę pracować za 8$/h w AC niż w PL za 1200netto/ miesiąc.

zatem do zobaczenia w AC :)

Napisano

Jesli chodzi o moje doswiadczenia z AC - bylem tam dwukrotnie, za pierwszym razem turystycznie - boardwalk , kasyna, wszystko ladnie i kolorowo, az skusilo mnie do przyjechania w kolejnym roku na w&t :]

I tu juz odslania sie ciemniejsza strona medalu :] - niebezpiecznie jest, temu nie mozna zaprzeczyc, a prace czesto konczy sie/zaczyna w nocy, i trzeba jakos do domu dotrzec. Przy odrobinie rozsadku jednak macie spore szanse na bezpieczne powroty - kaptur na leb, szybki rower, nie rozgladac sie :]. A wakacje tam maja niepowtarzalny klimat, przy odpowiednim wysilku mozna tez ladnie zarobic. Ja juz sie starzeje, wybiore spokojniejsze wakacje, ale mlodym zycze powodzenia w AC :)

Napisano
...skusilo mnie do przyjechania w kolejnym roku na w&t :]

ja pamiętam, pamiętam co Cię skusiło aby przyjechać do AC... :)

Ja juz sie starzeje, wybiore spokojniejsze wakacje, ale mlodym zycze powodzenia w AC :)

czyżbyś nie miał już sił na ucieczki.. ? :)

szkoda, że odpuszczasz w tym roku. taka druga ekipa to się nigdy pewnie nie znajdzie.

Napisano

Fakt, miejsce ma sporo pokus :].

A nogi juz faktycznie nie te :), w kwestii praktycznej - polecam cwiczenia na rowerku i biezni przed wyjazdem . Pozostaje mi zyczyc ekipy rownej California Ave, ale szkoda, ze nic dwa razy ... :)

przepraszam za prywate na forum :)

Napisano

16 czerwca lecę ze znajomymi do AC. 25.06.2007 zaczynamy pracę w Borgacie. Oczywiście również chętnie skontaktujemy się z osobami, które tez się tam wybierają w celu wspolnego zamieszkania. Jak coś to pisać na tynkaaaa@o2.pl. PS. komentarze na tym forum trochę mnie przerażają, szczerze mówiąc nie wiedziałam, że jest tam aż tak niebezpiecznie. Jestem jednak dobrej myśli...[/i]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...