delta88 Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 sito, czy nie.. Pytaja i pewnie sprawdzaja co i jak.. Pytam bo ma na sumieniu przesiedziana wizę(tyle ze jeszcze w "dawnych" czasach (kiedy to odciskow jeszcze nie pobierano..) Pomyślałem że H2B to jednak w miare najpewniejszy sposób by się w Stanach ponownie "zameldować" (tym bardziej że z SS#). Dzięki za info! Delta
Chomik Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Ach, to w takim razie musze dodac suplement: "czysta formalnosc" jesli dana osoba nie ma nic na sumieniu. Jak bedzie w Twoim przypadku - nie wiem. Faktem jest, ze H2B lub wyjazd na Work&Travel to chyba najlatwiejsze sposoby na dostanie sie do USA. Powodzenia!
delta88 Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 Chomik, Glupio mi zwyczajnie pytac wprost, ale przewertowalem juz sporo tematow w poszukiwaniu odpowiedzi na moje (glowne i od dawna w glowie sie klebiace) pytanie.. Czy da sie "przekonac" czlowieka na lotniksu (juz w USA) ze fakt iz nadal figuruje jako "turysta" w USA (nie oddana "kartka") to nic innego jak 'ich" wina? I czy ktokowliek (przy odrobinie uporu) bylby w stanie stwierdzic ze samolotem ktorym mialem leciec, nie odlecialem do Polski (sprawa z polowy 2003)? Planow mam duzo, ale wszystko sie spali w momencie, kiedy z lotniska (juz z USA) zafunduja mi deport! Bylbym wdzieczny za cokolwiek w zasadzie. Pozdr! Delta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.