brzozz Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 Witam jestem tu nowy a z obserwacji forum widze ze jest tu duzo ciekawych porad i przydatnych i licze na pomoc takze i ja otoz: Nie zabrano mi formularza I-94 przy wylocie chce je odeslac i sie zastanawiam czy pisac jakis krotki list ze mi go nie zabrano i tu pytanie do was czy ma ktos taki list i jak on wyglada jesli tak to prosilbym o przedstawien mi go chocby na adres e-mail brzezio@interia.pl nastepnie mam kilka pytan czy mial ktos problemu pozniej z tym przy wlocie do usa bo z wyczytanych postow wczesniej nie znalazlem takiej informacji za odpowiedzi serdecznie dziekuje i czekam pozdrawiam
fifi Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 To ja w podobnej sprawie. Moja kolezanka wyrzucila ten swistek, ktory powinni jej zabrac przy wylocie, wiec tez go w pewnym sensie nie oddala. Jakie moga byc konsekwencje i co mozna z tym zrobic? Dzieki za odpowiedz
darop Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 http://warsaw.usembassy.gov/poland-pl/i94_form.html może to rozjaśni troche
sly6 Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 fifi najlepiej bedzie jak Twoja znajoma zachowa karty pokladowe ze na czas wrocila do Polski z USA inaczej moze miec male klopoty na granicy ze np przedluzyla sobie pobyt zbyt dlugo.
brzozz Napisano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 a czy te karty pokladowe moga byc na ksero skoro wyslalem oryginaly??
fifi Napisano 1 Marca 2007 Zgłoś Napisano 1 Marca 2007 fifi najlepiej bedzie jak Twoja znajoma zachowa karty pokladowe ze na czas wrocila do Polski z USA inaczej moze miec male klopoty na granicy ze np przedluzyla sobie pobyt zbyt dlugo. Ona znow wybiera sie do USA w tym roku i jej juz dawno mowilam, zeby to zalatwila, ale zabiera sie do tego jak by chciala a nie mogla. Myslisz, ze bedzie miec problemy na granicy? Karty pokladowe wystarcza?
sly6 Napisano 3 Marca 2007 Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 fifi karty pokladowe powinny wystarczyc,,mojego kolegi Mama pokazala i od razu rozmowa byla inna
brzozz Napisano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 a jak jest lepiej wziac oryginaly czy kopie ze soba (ja wyslalem oryginaly) a niektorzy mowia ze lepiej oryginaly miec a inni ze kopie!!
brzozz Napisano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 a moglby mi ktos napisac z was tresc listu wyjasniajacego jak to ma wygladac bardzo z gory dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.