Malolat_00 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 W najblizszych dniach jestem umowiony z konsulem na rozmowe o GC i jak kazdy musze zrobic badania i przedstawic lekarzowi karte szczepien i jestem ciekaw czy jesli np. nie bylem saszczepiny na ospe a chorowalem nania jako dziecko to wystarczy zaswiadczenie lekarza rodzinnego czy mimo wszystko potrzeba sie zaszczepic :?: Jesli ktos cos wie na ten temat prosze o porade Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Na ospe sie nie szczepi. Czy na pewno chodzi ci o ospe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malolat_00 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Tak dokladnie chodzi o ospe w liscie z konsulatu wyraznie jest napisane ze na ospe rozyczke odre swinke itp. ale mniejsza z tym jakie sa, jestem ciekaw czy zaswiadczenie wystarczy czy mimowszystko i tak musze sie zaszczepic Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 W najblizszych dniach jestem umowiony z konsulem na rozmowe o GC i jak kazdy musze zrobic badania i przedstawic lekarzowi karte szczepien i jestem ciekaw czy jesli np. nie bylem saszczepiny na ospe a chorowalem nania jako dziecko to wystarczy zaswiadczenie lekarza rodzinnego czy mimo wszystko potrzeba sie zaszczepic :?: Jesli ktos cos wie na ten temat prosze o porade Jesli masz zaswiadczenie to bierz na wizyte u lekarza imigracyjnego i sie dowiesz , jesli go jeszcze nie masz to sprobuj zadzwonic do lekarza do ktorego sie wybierasz, powiedza ci co i jak. Jeli bedziesz potrzebowal szczepien, to w Poznaniu mozna je bylo robic na miejscu, w pokoju obok za dodatkowa oplata. nie wiem jak jest gdzie indziej. powodzenia Krysia Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Powiesz, ze byles na to chory i bedzie uznane. Wszelkie zaswiadczenia, ksiazeczka zdrowia beda pomocne. Ja bylam rok temu i pani uwierzyla na slowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malolat_00 Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 Dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bax Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 To zalezy od lekaza ja musialam 100 razy chodzic a i tak wkoncu mnie zaszczepil :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAWEL1402 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 czesc . mam pytanie . JAK TO JEST Z TYMI BADANIAMI KIEDY DJE TRZEBA ROBIC ? BO MI ZOSTAL JUZ OKOLO ROK NA ROZMOWE W AMBASADZIE., ANIE WIEM JAK TO JEST . CZY AMBASADA MI WYSLE JAKIES SKIEROWANIE ? NAPISZCIE JAK TO JEST , DZIEKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 tak jak w poscie obok Pakiet jaki przysyla ambasada mozesz znalezc tutaj: http://polish.poland.usembassy.gov/poland-...pl/packets.html Jest tam rowniez informacja o badaniach Ale nie rob ich wczesniej bo sa wazna tylko rok. KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.