Skocz do zawartości

Co zrobic z tym biletem?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc!

Mam trudna sytuacje. Posiadam bilet na 23 maja do USa do Nowego Jorku, i nie chce go po raz 3 zmieniac bo zaplace za to 800zł (300zl za zwykla zmiane+500 zl z racji zmiany na czerwiec i jest to oplata za zmiane taryfy na letnia). Wolałabym go np. sprzedac ten bilet zeby jak najmniej stracic.

Co ja moge z tym biletem zrobic?

Jeśli macie jakis dobre rady to prosze piszcie bo ja juz sama nie wiem.

dziekuje z gory....

Napisano

Na poczatku nalezy sie zorientowac czy bilet w ogole mozna odsprzedac. Powinno byc to opisane w warunkach zakupu biletu. Czesto bilety sa sprzedawane w promocjach i maja szczegolne ograniczenia. Najbardziej wiarygodnych informacji powinien udzielic linia lotnicza, ktorej bilet dotyczy.

Napisano

na twoim miejscu, to bym sie raczej zastanowil jak wczesniej (lub pozniej - po powrocie z usa) pozalatwiac te sprawy, przez ktore chcesz opoznic wylot z polski, anizeli jak odsprzedac bilet (nie wiem czy to w ogole mozliwe, bo przeciez jest tam twoje nazwisko).

Napisano

Do cpi, oj trzeba uważniej śledzić forum zanim zacznie się krytykować. Z tego co widziałam, marta12 jest wśród grona osób którym opóźnia się wyjazd na h2b i to zapewne nie z jej winy ma kłopoty z biletem.

Napisano

do mejbi: po pierwsze to nie byla zadna krytyka, tylko propozycja zmiany sposobu rozwiazania problemu. po drugie: trudno sledzic cale forum i byc na biezaco z kazdym problemem kazdej z kilkudziesieciu osob ktore sie tu regularnie udzielaja. pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...