marta12 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Czesc! Mam trudna sytuacje. Posiadam bilet na 23 maja do USa do Nowego Jorku, i nie chce go po raz 3 zmieniac bo zaplace za to 800zł (300zl za zwykla zmiane+500 zl z racji zmiany na czerwiec i jest to oplata za zmiane taryfy na letnia). Wolałabym go np. sprzedac ten bilet zeby jak najmniej stracic. Co ja moge z tym biletem zrobic? Jeśli macie jakis dobre rady to prosze piszcie bo ja juz sama nie wiem. dziekuje z gory.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Na poczatku nalezy sie zorientowac czy bilet w ogole mozna odsprzedac. Powinno byc to opisane w warunkach zakupu biletu. Czesto bilety sa sprzedawane w promocjach i maja szczegolne ograniczenia. Najbardziej wiarygodnych informacji powinien udzielic linia lotnicza, ktorej bilet dotyczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 tak jak pisze Rademedes skontaktuj sie z linia lotnicza i sie wszystkiego dowiedz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpi Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 na twoim miejscu, to bym sie raczej zastanowil jak wczesniej (lub pozniej - po powrocie z usa) pozalatwiac te sprawy, przez ktore chcesz opoznic wylot z polski, anizeli jak odsprzedac bilet (nie wiem czy to w ogole mozliwe, bo przeciez jest tam twoje nazwisko). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mej_bi Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Do cpi, oj trzeba uważniej śledzić forum zanim zacznie się krytykować. Z tego co widziałam, marta12 jest wśród grona osób którym opóźnia się wyjazd na h2b i to zapewne nie z jej winy ma kłopoty z biletem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpi Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 do mejbi: po pierwsze to nie byla zadna krytyka, tylko propozycja zmiany sposobu rozwiazania problemu. po drugie: trudno sledzic cale forum i byc na biezaco z kazdym problemem kazdej z kilkudziesieciu osob ktore sie tu regularnie udzielaja. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.