sweeti Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Mam znajoma, ktora w pazdzierniku zeszlego roku dostala wize turystyczna na 10 lat! W tym roku juz raczej nie poleci do Stanow! A mi cos sie obilo o uszy, ze jesli dostaje sie wize to trzeba w cigu roku wyjechac, bo inaczej wiza przepadnie!!! Jak to w koncu jest? Czy istnieje jakis termin, do ktrorego trzeba wyjechac majac wize??? Bede wdzieczna za odpowiedz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 heheh za duzo krazy bajek sweeti ma czas na wyjazd do konca waznosci promesy wizowej no i wazny paszport Link to comment Share on other sites More sharing options...
sweeti Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 Aha, czyli moze nawet leciec za 5 lat!? To dobrze!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ja bym chcial wiedziec kto takie bajki rozpuszcza :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.