Skocz do zawartości

jakimi liniami lecicie

palkow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lufthansa ma wiele pozytywnych opinii, uwazam, ze to jedne z lepszych linii lotniczych, LOT drogi, ale jak ktos nie chce latac po przesiadkach to okej, nie polecam British Airways, ja mialam mnostwo z nimi problemow.

Napisano

lecialem British Airways i American Airways....

jesli chodzi o british to trafily mi sie bardzo ladne stuardesy ( dunno jak to sie pisze :)), bardzo mila obsluga, w AA podobnie tylko ze te stuardesy byly jakies takie stare xD i polowa z nich to meszczyzni :D ale tak samo mila obsluga...

Napisano

Witam

Latalem juz wieloma liniami

Moje zdanie to :

AIR FRANCE - bardzo dobra linia ,dobre jedzenie i ogolnie ,

ostatnio LUFTHANSA -nowy samolot ,dobre jedzenie i picie ale z przyjemnosci innych to malo,

SAS - REWELACJA !!! Bardzo dobre jedzenie i picie ,w fotelach gry ,muzyka i ciagle filmy SUPER

Duzo Skandynawow w samolocie ,pelna kultura i sympatyczna obsluga

( glownie blondynki )

Nasz wspanialy LOT - obsluga ok., jedzenie tez oraz do bolu picia,filmy i muzyka -brak gier,ekranu w fotelach no i ceny zazwyczaj wyzsze

Natomiast lecialem ze wschodu na zachod w USA

LINIE US AIRWAYS , UNITED AIRLINES -Totalna klapa

Leci sie kilka godzin a zero jedzenia ,filmow itp.,obsluga gburowata ,standardowo bagaz niszcza i gubia NEDZA STRASZNA

POZDRAWIAM I MILYCH LOTOW

Napisano

Witam serdecznie

Ja leciałam do Miami za pierwszym razem Czeskimi liniami, bardzo miła obsługa, jedzenie całkiem niezłe, alkohol darmowy jak we wszystkich liniach, którymi latałam. W tym roku lesiałam Swissem i tak samo moge powiedziec obsługa może nie należy do najmłoszych ale widac Szwajcarzy postawili na doświadczenie a nie na wiek. I bardzo dobrze. Co do jedzenia do bardzo dobre z wyjątkiem ich pizzy podawanej na rannych lotach pod sam koniec podrówy. Fatalna. Ale zato czekolada świetna. Alkohole oraz inne napitki w ilościach wystarczających na bardzo dobry sen. A dla bezzsennych lub abstynentów polecam gry, muzykę lub film.

Bardzo nie podobały mi się zato krajole lory AA jedzenie oraz napoje podajądarmowo tylko w kl. Bizness a w turystycznej trzeba zapłacic . :)

Napisano

Ja mam doswidczenie z British Airways, i to jest bardzo przyjemne doswiadczenie. Lot do LA: jedzonko bardzo sympatyczne, obsluga bardzo mila, filmy na ekraniku na fotelu caly lot. Jedyny minus to oblozenie lotu w 100%, zuplenie przeciwnie do drugiego doswiadczenia Aeroflotu. Tylko 1/3 samolotu byla zapelniona, wiec kazdy mial po dwa trzy fotele dla siebie i mozna bylo sobie sympatycznie pospac... :) .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...