bikerrr Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Witam! Szukałem tego wątku na forum ale nic nie mogłem znaleźć. Mianowicie chodzi mi o to, że chce wyjechać na kurs językowy do USA i tu się zaczynają schody ponieważ każda szkoła żąda wizy studenckiej co mi sie za bardzo nie widzi... Jakieś pół roku temu miałem inne plany i pojechałem do konsulatu po wizę turystyczną, która jest już wklejona w paszport lecz jeszcze z niej nie korzystałem bo nie było okazji... Wiza ta jest ważna przez 10 lat i chodzi mi o to czy teraz jeżeli pojadę po wizę studencką do konsulatu czy będą mi anulować wizę, którą mam (chodzi o turystyczną)? Czy mogę mieć dwie promesy w paszporcie? Czy jest to niemożliwe? [Nie chce po prostu tracić wizy turystycznej]. Pozdrawiam i czekam na porady. :arrow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalina Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Można mieć dwie różne wizy w paszporcie. Wiza turystyczna nie zostanie anulowana, jeśli dostaniesz studencką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 tylko przygotuj sie na duzo pytan typu" dlaczego nie korzystales z wizy turystycznej jesli sie o nia starales?'' no i muszisz im przedstawic do jakiej szkoly jedziesz i dlaczego. powodzonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.