karus Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nie wylogowalem się w tych komputerach na lotnisku czy moge miec jakis problem w uzyskaniu wizy w przyszlosci? nie wybieram ise w tym roku ale moze kiedys wpyszłości... tak więc pytam z ciekawości, I-94 zabrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 karus jak Ci zabrali I-94 to powinno byc ok ,wazne abys zachowal karty pokladowe ze wrociles na czas , Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 karus jak Ci zabrali I-94 to powinno byc ok ,wazne abys zachowal karty pokladowe ze wrociles na czas , mam karty pokładowe tak ze powinno być ok dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cegreg Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 nie wylogowalem się w tych komputerach na lotnisku czy moge miec jakis problem w uzyskaniu wizy w przyszlosci? nie wybieram ise w tym roku ale moze kiedys wpyszłości... tak więc pytam z ciekawości, I-94 zabrali Witam, Dwa lata temu też miałem ten sam problem, ale w tamtym roku nawet o nic nie pytali i bez problemu wjechałem do "wusa". Z tego co się dowiedziałem w tamtym roku to oni wylogowują Cię na podstawie I-94. Pozdrawiam cegreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.