Jarek1122 Napisano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2007 Bo to forum wydaje mi sie takie sztywne Ale trzeba bedzie sie zadomowic Nie jest źle, nie narzekać... :czarodziej:
monroe Napisano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2007 Tu przynajmniej nie ma takiego burdelu jak tam...
Agula Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Jak bylo tak bylo. Jak komus nie pasowalo mogl po prostu nie zagladac tam Ja osobiscie lubialam tam zagladac, choc ostatnio to rzadziej robilam ale jto ze wzgledu na notoryczy brak czasu - jak to w zyciu bywa.
male_kudlate22 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 przeciez nie tanczysz na tym forum i nie imprezujesz tam pomagali ludziom i tutaj jest tez tak samo wiec nie ma co narzekac.wazne ze wogole instnieje cos takiego i ktos bezinteresownie chce pomoc.fakt ze na tamtym forum byla moze inna atmosfera ale tu tez jest ok
Marcin! Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 A kto wogole administrował tamto forum :?: Mogl je przeniesc na jakis bezplatny serwer albo cus :evil: Ktos nie oplacil domeny chyba - bo do 16 tego czerwca byl czas :!:
GAZDA Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 właśnie... do kogo właściwie należało to forum? wie ktoś? można by na yoyo dać albo inny darmowy serwis...
miles Napisano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 CDN i Wiola byli moderatorami z CDN nie mam kontaktu a Wiola ostatnio nie jest na necie.
Jarek1122 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 CDN i Wiola byli moderatorami z CDN nie mam kontaktu a Wiola ostatnio nie jest na necie. Oni sa tak samo zorientowani jak ja, czyli nic nie wiadomo.
Agula Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 Za Wtorkiem powtorze....pewnie wiedza tyle co Wtorek albo i ja Glownym szefem byl EWIZA. Wczesniej nic nie napisal, zadnego maila czy nawet na forum nie powiadomil, ze np. dalej mu sie juz nie chce Z ciekawosci sprawdzilam za ile jest domena na sprzedaz....tylko $355
male_kudlate22 Napisano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2007 kto ma chec pociagnac ten wozek dalej?? wielka strata dla ludzkosci :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.