Szeli Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Na weekendzie wylatuję do USA na W&T; w zeszłym roku otrzymałem wizę turystyczna do Kanady... niestety nie mogłem z niej skorzystać. Chciałem postarać sie o promeskę w tym roku, a konkretnie w ten piątek - jednak okazało sie, ze Ambasada Kanadyjska - sekcja wizowa od 1 maja 2007r nie pracuje w piątki. Nie mogę postarać sie o wizę już teraz w Polsce ponieważ za kilka dni wylatuje wiec czy jest możliwość postarania sie o wizę kanadyjską w USA... jak to wygląda na miejscu, czy procedura starania sie jest taka sama jak w PL? wypełnia sie te same wnioski? W jakich miastach mogę otrzymać wizę Kanadyjską? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 tutaj masz to wyjasnione jak to jest : http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...15b2a5a655d76bd a starasz sie w ktoryms z tych miast: United States (Buffalo – Detroit – Los Angeles – New York – Seattle – Washington, D.C.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.