kubakj Napisano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2007 Clifton, NewJersey.Ale stan nie gra roli ;] Ja chce sie dowiedziec o syna. Ja własnie bede jechal do North Caroliny bo mi sie konczy prawko ;] No sie spodziewaj ze nie odnowisz, w tej chwili maja glosowac aby obcokrajowcy chcacy miec prawko w NC musza miec wazny paszport z wiza. Po drugie NC wziela sie za niby takich rezydentow co Ty co mieszkaja w NY czy NJ a robia oszutwo i dostaja prawko z NC. W tej chwili za jezeli sie mieszka w NY czy NJ a wyrabia sie sie prawko w NC bedzie to felony czyli troche czasu za kratkami. Powodzenia Juz od pewnego czasu nie akceptuja przybyszy z innych stanow. Moj znajomy sie bardzo zdziwil, jak juz nie akceptowali ITIN i chcieli wize zobaczyc
Juno Napisano 30 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2007 Na prawo oczywiscie ze nie akceptuja hehe.
kubakj Napisano 1 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2007 Na prawo oczywiscie ze nie akceptuja hehe. A w kilku stanach akceptowali.
Juno Napisano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2007 A w kilku stanach akceptowali. Forma przeszła
Juno Napisano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2007 Witam ponownie! Chcialbym odnowic temat. Moze nowe przepisy? Wiec powtarzam pytanie: Od jakiego MINIMUM wieku mozna posiadac prawo jazdy?
cavscout Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Zalezy od stanu (15-16 lat). Takze do 18 roku zycia ma sie prawko z restrykcjami (ile osob w samochodzie mozna przewozic, po ktorej godzinie nie mozna prowadzic itp) ktore moga sie roznic pomiedzy stanami.
Juno Napisano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Czy moge cie prosic o dokladniejsze informacje?
sly6 Napisano 28 Października 2007 Zgłoś Napisano 28 Października 2007 Juno jesli chodzi o stan NJ to : Bring a primary 4-point ID (civil birth certificate, US Passport, US Department of State birth certificate, US adoption papers, certificate of naturalization or certificate of citizenship) http://www.state.nj.us/mvc/Licenses/EarlyBird.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.