monika_k80 Napisano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2007 Ile powinnam czekac na potwierdzenie z INS dostal moje papiery i ze sa kompletne? wyslalam papierzyska miesiac temu, dostalam "zaproszenie" na odciski- na koniec miesiaca i cicho.... czy powinnam sie martwic? Na "zaproszeniach" - mam numer MSC czyli numer sprawy (dwa rozne bo skladalam podanie o prace i o zielona) sprawdzalam postep sprawy na necia- pisza ze sprawa w toku .... czy te kwity zaginely w akcji? czy tez INS taki zajety? oops sorki- juz mamy taki topic.... piszcie jesli ktos dostanie NOA! Czekamy....
gabrielangel Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2007 no wlasnie, ludzie ktorzy wyslali dokumenty w polowie lipca nie dostaja jeszcze NOA (przynajmniej czesc) a zaproszenia na biometrics juz maja. wszystko sie pochrzanilo na to wyglada czekac cierpliwie czekac
cinema Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2007 hej nie wiem za bardzo czy o to wam chodzi. Ale to sie dzieje po zamknięciu sprawy w NVC? Tzn lekarz papiery o niekaralnosci i potem jest to? ja własnie też chce sie czegoś dowiedzieć ile to czasu trwa;/
Jackie Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2007 Ty czekasz na wizę imigracyjną, autorka wątku złożyła papiery o Adjustment of Status, to dwie różne sprawy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.