monika_k80 Napisano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ile powinnam czekac na potwierdzenie z INS dostal moje papiery i ze sa kompletne? wyslalam papierzyska miesiac temu, dostalam "zaproszenie" na odciski- na koniec miesiaca i cicho.... czy powinnam sie martwic? Na "zaproszeniach" - mam numer MSC czyli numer sprawy (dwa rozne bo skladalam podanie o prace i o zielona) sprawdzalam postep sprawy na necia- pisza ze sprawa w toku .... czy te kwity zaginely w akcji? czy tez INS taki zajety? oops sorki- juz mamy taki topic.... piszcie jesli ktos dostanie NOA! Czekamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielangel Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no wlasnie, ludzie ktorzy wyslali dokumenty w polowie lipca nie dostaja jeszcze NOA (przynajmniej czesc) a zaproszenia na biometrics juz maja. wszystko sie pochrzanilo na to wyglada czekac cierpliwie czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinema Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hej nie wiem za bardzo czy o to wam chodzi. Ale to sie dzieje po zamknięciu sprawy w NVC? Tzn lekarz papiery o niekaralnosci i potem jest to? ja własnie też chce sie czegoś dowiedzieć ile to czasu trwa;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ty czekasz na wizę imigracyjną, autorka wątku złożyła papiery o Adjustment of Status, to dwie różne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinema Napisano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Aha przepraszam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.