sawi Napisano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam POwiedzcie mi czy jest mozliwosc zmiany trasy lotu i daty , bo z tego co slysze to wszyscy mowia ze moge zmienic tylko date a trasy juz nie. Lece lufthanza a bilecik zakupilo mi biuro Yes. Pozdrawiam jesli sie da to gdzie dzwonic aby to zalatwic
sly6 Napisano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2007 Skontaktuj sie z biurem lufthansy i tam Ci wszystko powiedza..
aggga Napisano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2007 WitamPOwiedzcie mi czy jest mozliwosc zmiany trasy lotu i daty , bo z tego co slysze to wszyscy mowia ze moge zmienic tylko date a trasy juz nie. Lece lufthanza a bilecik zakupilo mi biuro Yes. Pozdrawiam jesli sie da to gdzie dzwonic aby to zalatwic najlepiej skontaktuj sie z liniami przez które lecisz. Ja rok temu mialam bilet z Swissa a polecialam przez lufthanse a do tego trasa tez byla inna niz na bilecie swissa. Wiec jest to mozliwe.
anisiecku Napisano 2 Października 2007 Zgłoś Napisano 2 Października 2007 W lufthansie nie jest mozliwa zmiana trasy lotu. Jest mozliwa za to zmiana daty i to bezpłatnie (pierwsza zmiana). Wiem to bo ostatnio chcialam zmienić lotnisko docelowe kiedy dowiedziałam sie ze nieudaczni pracownicy CCUSA wykupili mi bilet do Katowic zamiast do Wawy skad zreszta zaczynałam moja podróz do USA. Tak wiec nigdy wiecej nigdzie z CCUSA!!!!!!!!
t0d Napisano 2 Października 2007 Zgłoś Napisano 2 Października 2007 trasa a miejsce docelowe to nie to samo ;-) trasa to np: JFK-AMS-WAW i zmieniasz na BUF-ORD-WAW - to jest zmiana trasy miejsc docelowych nie można zmieniać przy wylocie z usa - takie mają przepisy i nie jest to wina linii lotniczej (też chciałem sobie zmienić miejsce docelowe - ale nie dali ) - linie United
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.