mpbc Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Doszedłem do momentu by założyc konto w banku. Mam GC i SSN Pytanie - gdzie jest najtańsze konto, ewnetualnie najtańsze opłaty za prowadzenie konta?
lactis Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 polecam commerce bank na wschodnim wybrzeżu. najtańszy ale tez i najlepszy
floorek Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ja z wlasnego doswiadczenia polecam Bank of America. Najwiekszy bank w stanach i roznorodnosc przy wyborze konta. Dostalem karte kredytowa od nich po 6 miesiacach i nie narzekam. pozdrawiam
kubakj Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ja z wlasnego doswiadczenia polecam Bank of America. Najwiekszy bank w stanach i roznorodnosc przy wyborze konta. Dostalem karte kredytowa od nich po 6 miesiacach i nie narzekam.pozdrawiam Az po 6 ?? No to duzo im tam zielonych nie poukladales. Nie ma najlepszego banku. Zalezy co ci potrzeba. Wiekszosc kont jest bezplatnych, wszystkie oferuja dostep online i darmowe placenie rachunkow i karte visa lub mastercard.
mpbc Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 Interesuje mnie: 1.Konto bezpłatne 2.Z obsługą internetową Nie będę robił dużo operacji, raczej okazjonalne.
cavscout Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Interesuje mnie:1.Konto bezpłatne 2.Z obsługą internetową Nie będę robił dużo operacji, raczej okazjonalne. A gdzie mieszkasz? Polecam PNC Bank.
sowaxl Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 polecam ban Wells Fargo bardzo doby. karte kredytowa daja bez problemu od razu NO przyslylaja wiec to trwa z miesiac ale konto darmowe obsluga przez neta wiec co trzeba wiecej hehehe......
kubakj Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Interesuje mnie:1.Konto bezpłatne 2.Z obsługą internetową Nie będę robił dużo operacji, raczej okazjonalne. Citibank, Bank of America, Chase, HSBC, CommerceBank, Washington Mutual. sproboj w ktoryms z tych.
floorek Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Az po 6 ?? No to duzo im tam zielonych nie poukladales. Po 6 miesiacach, gdyz konto zalozylem w pazdzierniku, a 18 urodziny mialem w kwietniu nastepnego roku. Dwa dni po osiemnastce poszedlem do banku i z miejsca dostalem propozycje. Z tego co wiem nie wolno miec karty kredytowej ponizej 18 roku zycia Dostalem juz 6 listow z capital one. Kazdy list z lepsza oferta, ale wciaz odmawiam
spaniard Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Citibank, Bank of America, Chase, HSBC, CommerceBank, Washington Mutual. sproboj w ktoryms z tych. To widac ze wybralem nienajlepszy bank delikatnie mowiac. Jestem w USA ponad rok i Wachovia nie chce dac karty kredytowej. A nie maja Secure Credit Card. Po jakim czasie od zalozenia konta mozna dostac karte kredytowa np w Bank of America?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.