kubakj Napisano 13 Września 2007 Zgłoś Napisano 13 Września 2007 Moja droga Pani Karino - znowu ratuje mi Pani zycie- Sliczne dzieki.... jutro sie tam znowu wybiore Zyczcie mi powodzenia. Ps. Kobieta byla biala z kolczykami w ustach, nosie i brwiach.... "Jak nie urok to.... " Prawko wygaslo mi niecale 2 lata temu (bez 2 miesiecy) i pani grzecznie oznajmila mi ze to zbyt dawno i ze trzeba robic tescik i jazde od nowa. Tym razem nawet nie bakneli nic na temat zielonej karty. Widac ze wszystko zalezy u kogo sie stoi w okienku..... zycie! Oczywiscie, ze jest wazne od urzedasa, ktory akurat je chipsy lub bije rekord w posiadaniu jak najwiecej kolczykow w twarzy. Z tymi starymi prawkami to w wielu stanach. To jakby kara za nieodnowienia prawka
monika_k80 Napisano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2007 Kretynizm bo to nie moja wina ze na statusie B2 nie odnawiaja prawka. Eh zrobie to prawko i niech spadaja..... Wielkie dzieki za pomoc i rade.
kubakj Napisano 14 Września 2007 Zgłoś Napisano 14 Września 2007 Kretynizm bo to nie moja wina ze na statusie B2 nie odnawiaja prawka. Eh zrobie to prawko i niech spadaja..... Wielkie dzieki za pomoc i rade. Kretynizm to do to, ze do zmiany do adresu na prawku ludziki na F-1 musza przynosi wszystkie dokumenty jak przy aplikowaniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.