Jacek 72-72 Napisano 29 Października 2007 Zgłoś Napisano 29 Października 2007 Witam wszystkich, jeżeli ktoś jest z orientowany w sprawie loteri proszę o poradę. Mam wizę B1/B2 już po raz drugi i tym razem na 10 lat, ale chciałbym wystartować w loteri GC. Moje obawy są tego typu; czy udział w loteri i ewentualne nie wylosowanie mnie, nie zawazy na dotychczasowej wizie? I drugie pytanie od otrzymania wizy B1/B2 zmienił się mój status małżeński jestem po rozwodzie. Nie wiem czy to też nie wpłynie na moją dotychczasową wizę, lub tez może lepiej nie zaznaczać zmian które nastąpiły w moim życiu? Czy też może dać sobie całkowicie spokój z tą loterią, nie wiem co zrobić i bardzo proszę o wskazówki. Wszystkich Pozdrawiam
sly6 Napisano 29 Października 2007 Zgłoś Napisano 29 Października 2007 W tym roku Polacy nie moga brac udzialu w loterii a co do loterii samej to musza Cie wylosowac bo jak Cie nie wylosuja to nic sie nie zmienia z Twoja wiza.
Jacek 72-72 Napisano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2007 ok dzięki za odpowiedz, a jak uwazasz czy podawać informacje jak będe wypełniał formulaz ze zmienił się moj stan cywilny czy lepiej nie?
sly6 Napisano 29 Października 2007 Zgłoś Napisano 29 Października 2007 Musisz wypelnic wszystko zgodnie z prawda jaka jest na dzien wyslania zgloszenia i potem kiedy odsylasz papiery wtedy tez musisz o tym pamietac,,moze byc tak ze pare tygodni przed rozmowa wezmiesz slub i wtedy tez o tym musisz powiadomic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.