anussia Napisano 19 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2007 Freya!! czuje to samo.. nic tylko strasza i srasza hehe ale spoko co ma byc to bedzie nie! a skad lecisz? mi zostaly jeszcze 34 dni.. oh yeah:D w tym 3 zalki i 3 rozdzialy pracy magisterskiej do oddania hehe pozdro!
Freya Napisano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2007 Wielkie dzięki !!! Ja lece jedenastego więc chyba będzie dobrze. Zresztą - jak moja ciocia ze znajomością ang = yes i no, poradziła sobie bez problemu to i my damy radę heheh:D Anussia - życzę Ci powodzenia i wytrwałości z pracą magisterską Mi zostały 2 zal i egzaminy po powrocie Ja lecę z Berlina do NY a potem do Atlanty i do malutkiego Wilmington
sly6 Napisano 22 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2007 Freya widzisz czasami taka Ciocia ma latwiej niz takie osoby mlode jak Wy na granicy a i pamietaj jak nie znasz dobrze odpowiedzi to lepiej nic nie mow niz masz powiedziesz yes lub no
Freya Napisano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Listopada 2007 i pamietaj jak nie znasz dobrze odpowiedzi to lepiej nic nie mow niz masz powiedziesz yes lub no A co masz na mysli?? Moglbys mi podac jakis przyklad?? kurcze bo zwatpilam
sly6 Napisano 22 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2007 Np moga zadac pytanie czy zamierza Pani pracowac,uczyc sie a Ty powiesz yes ,rozumiesz co mam na mysli co do nauki to wtedy moga Ci zadac pytania szczegolowe.
Freya Napisano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2007 No tak, masz racje ! Hehe podejrzewam, ze gdyby ktos sie przyznal na lotnisku, ze ma zamiar pracowac na wizie turystycznej to od razu by go cofneli.
Szeli Napisano 24 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2007 Jesli nie zdazysz na lot z winy przewoznika... (samolot w ktorym lecisz sie spozni i nie zdazysz na nastepny) - wtedy przebukuja ci bilet na najblizszy mozliwy + mozesz dostac darmowa kolacje itd.; jesli spoznisz sie ze swojej winy wtedy przebukuja ci za dodatkowa oplata - w Delcie 50$ (lot krajowy)... lot miedzykrajowy np. w Air France 80$
fikimiki Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 Ja wracalam z Tunezji w te wakacje i caly samolot czekal na dwojke spoznialskich, taki dobry kwadrans.
aniuczek Napisano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2007 Wydaje mi się, że będziesz musiała przejść immigration po przylocie na JFK. A jeśli zmieniasz linię lotniczą to prawie na pewno. To strasznie wydłuża procedurę. Trzeba też doliczyć czas na zmianę terminalu w przypadku zmiany linii lotniczej. Sam odbiór bagażu nie jest zły i zwykle trwa w miarę krótko. Tak samo jak wydruk karty pokładowej i odprawa bagażowa. Przynajmniej tak to wyglądało gdy podróżowałem DELTĄ po USA. Jednak z tego przewoźnika nie byłem zadowolony. A może się po prostu czepiam. Tak czy inaczej najedz się przed wylotem bo Delta ma fatalny catering i nawet jak się chce zapłacić ( a jest u nich drogo) to często nie ma za co, bo albo wcale nie ma dania z menu, albo już wyprzedali.
sly6 Napisano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2007 aniuczek jak przylatujesz np z Europy to na 1 lotnisku w USA zawsze przechodzisz przez inspekcje paszportowo-bagazowa i tak bedzie i w tym przypadku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.