Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O ile się orientuję to jest to numer gdzieś za granicę więc skąd oni mogą wiedzieć kiedy mi ambasada ustali rozmowę ?? :D

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Przyznam że zdziwiłem się troszku po tej wiadomości. No ale skoro tak jest i nic nie przyjdzie do mnie w najbliższych dniach będę musiał spróbować zadzwonić.

Napisano

Ok więc trzeba spróbować.Powiedzcie mi tylko w jakim języku trzeba prowadzić rozmowę polskim czy angielskim??

Napisano

Kierunkowy 202 to o ile sie nie myle Washington DC, wiec rozmawiac bedziesz w angielskim naturanie. Odwagi :D, nie taki diabel straszny...

Warto zebys przygotowal nr WRW i pamietal, ze moga zapytac Cie o date urodzenia, podajesz najpierw miesiac, dzien, rok.

Good luck ;) .

Napisano

Z datą urodzenia to jeszcze nie problem gorzej właśnie o to pytanie w sprawie tej rozmowy mam nadzieję że jakoś się wysłowię :D

Napisano

Wlasnie dzwonilam do NVC, powiedzieli mi, ze jesli sprawa jest rozpatrzona pozytywnie i nic nie brakuje to rozmowy w ambasadzie NVC ustala w drugim tygodniu kazdego miesiaca na miesiac nastepny. Czyli w dniach od 10-14 marca beda ustalane rozmowy na kwiecien. Mam nadzieje ze pomoze to komus w ewentualnym planowaniu.

Socket jak tam chwytanie byka za rogi :) znasz termin?

Napisano

Walczę od wczoraj już próbuje się dodzwonić jednak po wybraniu cyfr które mi podałaś wyżej jak dotąd nikt wogóle się nie odezwał czekałem dość długo po czym próbowałem za każdym razem i wszystko tak samo.Będę próbował jednak cały czas :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...